Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek vele együtt és hogy szeressem megint a barátnőmet akit pár hét együttélés után cikinek tartok?
Valószínűleg csak nagyon minimálisan húzta le a ruhát és úgy tűnt, mintha meg se tette volna. Most komolyan azt kéne elképzelni, hogy valaki ráül a WC-re ruhástól és úgy pisil? :D Vagy drogozik a csaj, vagy félrenézted.
Amúgy ha ennyire kiábrándultál és irritál a párod, én nem erőltetném ezt, inkább szakítanék.
Gondold át, amit a #15 (17:22) írt és dönts.
Láttad a pisis bugyit kimosva, kiterítve, netán a szennyesek között?
Ha komolyabbra fordulnak a dolgok, lesz ennél durvább is, szerintem egy bepisilés a kapcsolat elején még nem tragédia. Mi lesz amikor terhesség alatt folyton a haját fogod az első trimeszterben, mert annyit hány? Mi lesz amikor egy étteremben gyomorrontást kap és összef.ossa magát?
Neki ez kellemetlen, gondolom alapból letolja pisilésnél a nadrágját, de lehet most nagyon sürgős volt, nem bírta tovább.
Nekem eyszer olyan volt, hogy a bejárati ajtótól rohantam a mosdóig. Kertésznadrág volt rajtam meg egy összegombolt farmerdzseki. Farmerdzsekinek olyan hatalmas gombjai és szük lukai voltak, hogy hiába erőszakoltam a gombokat, abban a pillanatban nem akartak kibújni. Próbáltam a kantárját kikapcsolni a nadrágnak dzsekin keresztül, az sem ment. Próbáltam kibújni a dzsekibő mint egy pulcsiból, az sem ment. Akárhogyan próbáltam, nem tudtam letolni a nadrágomat. Közben meg már olyan görcsösen tartogattam, hogy nem bírtam tovább, muszáj volt pisilnem, szóval ráültem a wcre úgy ahogy voltam és összepisiltem magam.
Utána mivel már nem kellett kapkodni, higgadtan és nyugalomban szépen lassan kigombolgattam a dzseki gombjait és minden egyből ment is a mosásba.
Akárkivel előfordulhat és én ettől nem érzem magam furának. Nyilván ha nem vészhelyzetben érek a wcre, akkor nem ülök le hanem megvárom amíg kiszabadulok a ruhából, de ez vészhelyzet volt és senki sem volt otthon akitől segítséget kérhettem volna.
Lehet ő vele is hasonló történt és inkább támogatnod kéne azzal, hogy ezt elengeded és nem tartod érte furának.
De én tartom magam ahhoz, hogy neked nem a bepisiléssel van a gondod, hanem a bepisilés csak egy jó kifogás, lehet eddig csak tudatalatt nem szeretted őt.
Egy minimálisan is elég letolni
Ugy néz ki mintha nem lenne letolva de levan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!