Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan éljek vele együtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljek vele együtt és hogy szeressem megint a barátnőmet akit pár hét együttélés után cikinek tartok?

Figyelt kérdés
Tegnap nyüstölöm a laptopot. Hallom hazaér a barátnőm. Kimegyek neki köszönni. Azt látom a WC ajtó tárva-nyitva és a barátnőm ruhában ül a WC-n és pisil. Nem vett észre maga elé meredt tök fura fejjel. Megfordultam, visszamentem a szobába, bedugtam a fülest és zenét hallgattam. Később bejött a barátnőm már átöltözve, én meg úgy tettem mintha nem hallottam volna hogy hazajött. Este meg fura volt, akármit mondott azt cikinek éreztem, akármit tett az zavart és folyton azt kérdeztem magamtól, hogy miért kellett egy ilyen fura csajjal összeköltöznöm. Semmi nincs meg abból amit tegnapelőtt éreztem, mintha egy fura vadidegen lenne. Most nincs itthon, de már ideges vagyok a gondolattól is hogy hazajön és megint hallgatni kell őt, elviselni a furcsaságait. Én nem akarom utálni őt, nem akarom őt cikinek érezni, szeretni akarom, ahogy szerettem tegnapelőtt. Hogy éljek vele együtt és hogy szeressem?
2022. jún. 9. 16:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak ült, mint egy széken vagy a dolgát végezte és gyakorlatilag üveges szemekkel beszabehu? 😮😃
2022. jún. 9. 16:53
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Bááázzeeee! 🤣
2022. jún. 9. 16:53
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
ja, most már világos. Napikamu....
2022. jún. 9. 16:54
 14/33 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt imádtam, ha a közelemben van. Most zavarban vagyok a közelében. Hogyan ne legyek zavarban? Jól akarom érezni maga amikor mellettem van, úgy mint tegnapelőtt. Megint szeretni akarom őt. Nem akarom cikinek tartani. Hogyan rendezzem ezt le magamban?
2022. jún. 9. 17:20
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg csak nagyon minimálisan húzta le a ruhát és úgy tűnt, mintha meg se tette volna. Most komolyan azt kéne elképzelni, hogy valaki ráül a WC-re ruhástól és úgy pisil? :D Vagy drogozik a csaj, vagy félrenézted.

Amúgy ha ennyire kiábrándultál és irritál a párod, én nem erőltetném ezt, inkább szakítanék.

2022. jún. 9. 17:22
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondold át, amit a #15 (17:22) írt és dönts.

Láttad a pisis bugyit kimosva, kiterítve, netán a szennyesek között?

2022. jún. 9. 17:32
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom elhinni, hogy ne húzta volna le a bugyiját és nadrágját pisiléshez... Láttál valahol pisis nadrágot, bugyit, tócsát, éreztél szagokat, vagy láttad/hallottad, ahogy a barátnőd feltakarít?
2022. jún. 9. 17:35
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyabbra fordulnak a dolgok, lesz ennél durvább is, szerintem egy bepisilés a kapcsolat elején még nem tragédia. Mi lesz amikor terhesség alatt folyton a haját fogod az első trimeszterben, mert annyit hány? Mi lesz amikor egy étteremben gyomorrontást kap és összef.ossa magát?

Neki ez kellemetlen, gondolom alapból letolja pisilésnél a nadrágját, de lehet most nagyon sürgős volt, nem bírta tovább.

Nekem eyszer olyan volt, hogy a bejárati ajtótól rohantam a mosdóig. Kertésznadrág volt rajtam meg egy összegombolt farmerdzseki. Farmerdzsekinek olyan hatalmas gombjai és szük lukai voltak, hogy hiába erőszakoltam a gombokat, abban a pillanatban nem akartak kibújni. Próbáltam a kantárját kikapcsolni a nadrágnak dzsekin keresztül, az sem ment. Próbáltam kibújni a dzsekibő mint egy pulcsiból, az sem ment. Akárhogyan próbáltam, nem tudtam letolni a nadrágomat. Közben meg már olyan görcsösen tartogattam, hogy nem bírtam tovább, muszáj volt pisilnem, szóval ráültem a wcre úgy ahogy voltam és összepisiltem magam.

Utána mivel már nem kellett kapkodni, higgadtan és nyugalomban szépen lassan kigombolgattam a dzseki gombjait és minden egyből ment is a mosásba.

Akárkivel előfordulhat és én ettől nem érzem magam furának. Nyilván ha nem vészhelyzetben érek a wcre, akkor nem ülök le hanem megvárom amíg kiszabadulok a ruhából, de ez vészhelyzet volt és senki sem volt otthon akitől segítséget kérhettem volna.

Lehet ő vele is hasonló történt és inkább támogatnod kéne azzal, hogy ezt elengeded és nem tartod érte furának.

De én tartom magam ahhoz, hogy neked nem a bepisiléssel van a gondod, hanem a bepisilés csak egy jó kifogás, lehet eddig csak tudatalatt nem szeretted őt.

2022. jún. 9. 18:06
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
A pisis ruháit pedig gondolom lehúzta, ha nem találkoztál velük... most vagy teljesen hülye vagy, és nem vetted észre, hogy lehúzta, csak nem bokáig, vagy kamu.
2022. jún. 9. 19:06
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy minimálisan is elég letolni

Ugy néz ki mintha nem lenne letolva de levan

2022. jún. 9. 19:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!