Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek vele együtt és hogy szeressem megint a barátnőmet akit pár hét együttélés után cikinek tartok?
Lehet hogy nagyon sürgős volt és már nem volt ideje kigombolni, letolni és úgy leülni a wcre. A ruhát pedig ki lehet mosni nem nagy cucc. Ilyesmiért problémazni óvodás szint. 1-2 x en is ültem már wcre nadrágostul, annyira nem bírtam már visszatartani a pisilést. Pl egyszer mikor a meló végén derült ki hogy bezarták a mosdókat, és akkorra már óràk óta nem tudtam elmenni. + 2 óra volt mire hazaértem, nem bírtam. Örülj hogy nem hasmenése volt.
Nekem volt olyan időszakom amikor gyógyszert kellett szednem, és extrém módon kijött az egyik mellékhatása, brutál hasmenés. 1 tabletta, 5-6kör a wcn. Egyik nap szerencsémre pont itthon voltam, de a szobából az 5 méterrel arrébb levő fürdőbe már nem volt időm kiérni, a konyhában összef****stam magam. Nem volt kellemes, de azért nem borult fel az univerzum, és a párom se ábrándult ki belőlem. Miközben lerendeztem magam és feltakarítottam, többször is hívott, de nem tudtam felvenni hogy ne hordjam szét a cuccot, így mikor visszahívtam rákérdezett mi baj volt.
Megmondtam hogy rosszul lettem a gyógyszertől és olyan intenzív volt, hogy baleset történt, nem értem ki a wcre. Ezért rendet kellett raknom. Nem csinált drámát, vígasztalt, és mesëlte hogy nàla is volt ilyen mikor nagyon beteg volt, csak ő az ágyba....és nem ébredt fel rá.
Túlreagálod.
". Pl egyszer mikor a meló végén derült ki hogy bezarták a mosdókat, és akkorra már óràk óta nem tudtam elmenni. + 2 óra volt mire hazaértem, nem bírtam."
Visszatartod két órán keresztül amíg hazaérsz és elmész a fürdőszobába de azt a két másodpercet nem várod ki amíg letolod a nadrágodat?
Meglátszik nem jártál még így, ez nem úgy megy már ilyenkor, hogy várok vagy nem várok, ennyi volt, kész vége, jön.
De majd megkérdezem tőled, hogy mizu mikor öregen magad alá nyomod, hogy miért nem vártál a wc-ig. :D
Kérdező az életfunkcióit ellenőrizted? Rendbe volt minden? Ha nem egeszsegugyi akkor szimplan nagyon kellett neki es mar nem volt ideje se becsukni az ajtot se letolnia a nadragjat es azert volt olyan furcsa a tekintete mert nagyon ciki volt neki a bepisiles es igy probalt lerazni teged hogy ne lesd mar a wc ajtoban ot van boven problemaja.
Amugy szakits azzal a szerencsetlen lannyal mert nem szereted. Igazabol ezek alapjan kapcsolathoz sem vagy érett. Es hat ficsur stílusod van aki még egy beteg embert se venne észre. Magyaran ha a baratnod egedzsegugyi problema miatt lett volna furcsa melletted siman meghalt volna mert azt hitted volna hogy furcsa meg hulye es hogy miert nem tudod ugy szeretni mint tegnap elott. Szerintem meg nőjj fel es kiméld meg magadtol azt a lányt. Engedd el hagy legyen boldog massal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!