Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért sértődött meg a menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg a menyasszonyom, amikor ő lépett túl egy határt?

Figyelt kérdés
A következőt kérdezte reggel: - Megnézhetem a mobiltelefonodat? - S már a választ nem is várva, vette volna a kezébe a készülékemet. Én egy gyors mozdulattal kikaptam a kezéből a telefonomat, rámosolyogtam és nyugodt hangon ezt mondtam: - Nem nézheted meg. Sem most, sem máskor. Ez privát szféra. Én sem vagyok kíváncsi a tiédre. Soha eszembe nem jutna megnézni. Nincs is közöm hozzá. - Úgy tűnt, tudomásul veszi a válaszomat, elfogadja, de aztán a délelőtt folyamán végig jégkirálynőt játszott. Még ő volt megsértődve, amikor ő akart átlépni egy átléphetetlen határt?

2021. jún. 16. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerűbb úgy házasodni, hogy a párom ismeri az "énhatáraimat", "privátszférámat", "gondolataimat" én az övéit és ezzel együtt fogadjuk el egymást. Ugyan úgy privátszféraként kezeli a privátszférám, titokként a titkom stb. Neked vagy túrós a füled vagy lusta vagy "vitázni" bizonyos dolgokról. Természetesen úgy csinálod a dolgaidat ahogyan te akarod, de ahogy most csinálod, azzal csak a kapcsolatod terheled negatív értelemben. Te mintha mezei kapcsolatként kezelnél egy házasságot, ami többnek kellene lenni ennél.
2021. jún. 18. 13:41
 72/83 anonim ***** válasza:
82%

70

Mert mi mást tudok csinálni? :D Nem fogok odamenni párokhoz és erőszakoskodni, hogy csinálják másképp.

Ugyanakkor betegesnek tartom és annak is fogom tartani, ha átnézegetik egymás telefonját, beszélgetéseit, és ha pl. egy ismerősömnél/barátomnál tudom, hogy így működik, nem szívesen fogok vele beszélgetni. Azokat meg egyenesen h.ülye idiótának nézem, akik már egy fb-ot használnak ketten. Agyrém.

2021. jún. 18. 14:05
 73/83 anonim ***** válasza:
54%
72 A közös facebook szerintem is butaság. De a többi nen feltétlen. Megoszlik itt két tábor. Olyat kell keresni, akivel közös a nézőpont. Ez ennyi.
2021. jún. 18. 14:41
 74/83 anonim ***** válasza:
20%

"Te mintha mezei kapcsolatként kezelnél egy házasságot, ami többnek kellene lenni ennél"

A se.gglyukatok is közös?

2021. jún. 18. 15:10
 75/83 anonim ***** válasza:
48-as, látom, nem sikerült megértened, de semmi gond.
2021. jún. 18. 20:32
 76/83 anonim ***** válasza:
42%
Lehet, higy szimplán kíváncsi volt, de Ha màssal nem is, ezzel okot adtál neki a bizalmatlanságra ( jogosan). Akinek nincs titkolni valója , az nem fossa össze magát, ha a párja megnézné a telefonjàt, nem rejtegeti. Egy igazi kapcsolatban nincsenek tabuk. Ha rosszat tettél, megcsaltad, hazudtál stb, lehetnél inkább őszinte. Egyenesebb módszer.
2021. jún. 18. 23:52
 77/83 anonim ***** válasza:
4%
Rövid lenne az a kapcsolat, ahol a telefonomban akarnak turkálni, és nem azért mert titokban pasizok
2021. jún. 18. 23:56
 78/83 anonim ***** válasza:
64%

Nekem a telefononomon sincs más mint bennem, vagy az arcomon.

Volt már, hogy elolvasott egy hosszú csetelést, mert tetszik neki a stílusom.

Én is megnézhetném bármikor az övét, de minek.

Az enyém nincs lekódolva, az övé újlenyomatos,és a második dolga az volt az új telójánál, hogy rátette az enyémet is.

Akár össze is házasodhtnánk. Mi igen, ti ne tegyétek.

2021. jún. 19. 01:22
 79/83 anonim ***** válasza:
82%
#74. Értem. Tehát az a jó, ha BÁRKI akivel a telefonomon chatelek, az benne van a privát szférámban, de az ember akivel ország-világ előtt kinyilatkoztatom, hogy összekötöm az életem és esküvel fogadom, hogy életem végéig így lesz, az ezen kívül van.... Hát erre nem sok értelme van házasodni, csak segget csinálsz a szádból.
2021. jún. 19. 04:29
 80/83 anonim ***** válasza:
92%

Érdekes. Nagyon ridegen beszélsz a " menyasszonyodról". Elvileg házasodni készültök, de neki semmi köze a te csalàdodhoz, holott anyósa, apósa esetleg sógora/ sógornőke is lesz ha van tesód, és neked sincs az övéhez. Kitéped a kezéből a telefonod, mint amikor valami rejtegetni valója van az embernek . Megcsaltad? Vagy a szüleinek panaszkodtál róla?

Nagyon gyanús a reakciód. Az övé meg teljesen jogos. Ez igazi kapcsolatban nincsenek titkok.

Ha ilyen a hozzáállásod, semmi értelme összeházasodnotok. Nem fog sokáig tartani.

2021. jún. 19. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!