Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődött meg a menyasszonyom, amikor ő lépett túl egy határt?
Nekem az ilyen erőszakosan telefonvédő emberek olyanok, mint azok akik állítólag nem lopnak a boltban, és ordibálnak a biztonsági őrrel, ha az bele szeretne nézni a szatyrukba. Ezt sem értem. Aki nem lop, az gond nélkül megmutathatja.
Ez a telefonos téma kb ugyanaz. Ha nincs titkolni való, akkor miért nem lehet megmutatni kérésre?
Tudom, vannak ilyen emberek, akiknek fontos az, hogy ilyen jelentéktelen dolgok miatt lázadozzanak és csak azért is ellent mondhassanak másoknak, kerül amibe kerül.
De te egyébként is olyan ridegen írsz a párodról, meg a kapcsolatotokról. Én a páromat a családomhoz tartozónak érzem, a családom is úgy gondolja, hogy közénk tartozik. Simán megmutatnám neki az anyámmal váltott üzeneteket. Egyébként is szokott vele beszélni a jelenlétem nélkül is. Szerintem a házasságot kéne inkább átgondolnod, mert nem biztos, hogy neked való. Ezt nem is a telefon miatt írom, hanem alapvetően a viselkedésed miatt, meg ahogy nyilatkozol a kapcsolatodról.
Én beléphetek a párom telójába, megnézhetnék bármit, ahogy ő is használhatja az enyémet, megnézhet bármit rajta. Az más kérdés, hogy ez szökőévente 1x tesszük meg, mert nem érdekfeszítő a másik munkahelyi, baráti levelezései.
A másik meg: minek csinálsz olyant a telódon, amit szégyellsz?
Anyám kimondottan rühelli a férjem. Néha elégé alázza üzenetekbe is leírva, de ez sem titok a párom előtt. Nem értem miért van az emberek fejében ez a kettősség: attól összefossák magukat egyesek, hogy a párjuk akit elvileg szeretnek, tisztelnek és nincsenek titkaik egymás előtt belenézzen a szent és sérthetlen mobiljukba, de olyan vígan tárolják a kompromitáló tartalmakat egy kiberbiztonságilag nem túl tudatos társadalomban a kütyüiken, ahol egy kezdő hacker is röhögve csemegéz a pucsitós képeid között, a jelszavaidat nem is említve... sírok!
Jól van kérdező, mellettem meg ha ott fekszik a párom akárkivel csetelgetek, nem takargatom a telefont, mert amúgy is mindent megbeszélek vele. Úgyhogy semmiféle átléphetetlen határ nincs abban, hogy látjuk a másik mit csinál a telefonján.
Persze, ha anyám arról írkálna hogy kiújult a hüvelygombája és vegyek már neki vaginakúpot azt nem tolnám a párom orra alá, de alapvetően én ezt a dolgot nem úgy orvosolnám hogy arrébblököm vagy kikapom a kezéből a telefonomat hanem megmondanám neki hogy ez intim üzenet és ne olvasson bele. És nem tenné.
De nem hiszem hogy te a csajod elől a szüleiddel való beszélgetést dugdosod, és ezt valószínűleg ő is érzi, azért orrolt meg rád ennyire. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!