Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal mérges édesanyám, ha a menyasszonyom minden héten hazamegy egy napra?
Mondjuk lakjatok külön és odamentek ahova akartok.
Fel kell nőni, aztán együtt élőset játszani
Természetesen nem joggal, az én tippem az, hogy valamilyen szinten irigykedik, hiszen a menyasszonyod szülei gyakrabban látják a lányukat, mint ő. Persze ez csak tipp, nem biztos.
Mellesleg szólok, hogy villog a vészjelző: már most, az elején kellene leállítanod anyukádat (igen, neked!), mielőtt túlságosan belelendül a menyecske-ekézésbe...
Mamahotel főnökének mindig igaza van.
Ha nem járna haza másba kötne bele anyuka.
Persze gondolom így sem fogja vissza magát és talál még néhány tucat okot, hogy elüldözze a párodat.
Akad neki napi egy két szabad órája amikor naked szapulja.
Mamahotelben kutyát tarts ne menyasszonyt.
Mégis mi a franc köze van hozzá? Semmi joga beleugatni a kapcsolatotokba, de még a menyasszonyod magánéletébe sem. Akkor sem lesz joga, ha összeházasodtok.
Személy szerint számáomra furcsa a sok látogatás, de ez egy egyéni dolog. Mindenki annyit jár haza amennyit akar. Az én férjem kb 2 hetente látogatja anyukáját pár órára, én havonta, két havonta kb egyszer ha összefutok anyuékkal akkor sokat mondok. Többet nem, pedig 1 percre laknak tőlünk. Ha távolabb laknánk, még ennyiszer sem találkoznánk. Ők nem ragaszkodnak annyira hozzám, és én sem hozzájuk. Mások az igények, amiket el kell tudni fogadni.
De nagy bűnt követ el édes istenem... Tisztelem a szüleimet, de takarékra állítanám anyámat, ha megjegyzéseket tenne, még akkor is ha csak nekem a menyasszonyom háta mögött. Mond meg ez csak rátok tartozik. Ha nem dörgöli a menyasszonyod orra alá, akkor engedd el a füled mellett a megjegyzéseit, vagy ha zavar költözzetek albérletbe. Ezek az opciók vannak.
Igaz akkor is tehet megjegyzéseket, hogy na már megint nincs veled mi, felhív telefonon és megjegyzi mondjuk.
De ha csak ennyi a bűne akkor engedd el a füled mellett, sok ilyen ember van, rossz tulajdonság nagyon, de nem tudsz vele mit kezdeni
Ha fizettek a rezsibe és csináljátok a házimunka rátok eső részét, akkor nem kéne szólnia. Ha persze állandóan eljárogattok és nem adtok semmi pénzt, akkor tárgytalan a dolog.
Ezért nem kell együttélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!