Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom elaludt miközben kézzel izgattam a csiklóját . Jogosan esik rosszul?
Jogosan esik rosszul... de akkor vagy rosszul csináltad, vagy tényleg nagyon fáradt volt.
Ha meg fáradt volt, minek kezdtetek bele?
A vőlegényem kért, hogy csináljam neki szájjal, én meg nagy lelkesen ügyködtem, amikor éreztem, hogy lankadni kezd... Szóval rákapcsolatam és egy darabig megint rendben volt aztán újra lankadni kezdett. Kérdeztem, hogy van e valami baj, erre horkolt :D
Hagytam aludni, reggel meg ugrattam a dologgal, először nagyon zavarba jött és szégyenkezett, de hát egész héten dolgozott és fáradt volt, végül jót mosolyogtunk. Nem tragédia.
Néha jól is esik, ha álomba simogatnak. Szerintem ne bosszankodj ezen
Lehet, hogy például nagyon fáradt volt. Nem kell túlparázni. Az élet minden területén vannak mélypontok, rosszabb napok és bakik, a szexben is. Az ilyesmin nevetni kell egyet, aztán elfelejteni.
Ha amúgy működik a szex, nem kell aggódni.
Ha mondta esetleg, hogy fáradt ehhez, nincs kedve, akkor nem gáz, mert szólt.
Ha csak úgy bealudt, naná, hogy rosszul esik. Nem kérdezted meg róla? Csak kéne mondania valamit, hogy mi volt a gond pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!