Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom elaludt miközben kézzel izgattam a csiklóját . Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
Szeretkezni akartam vele és ő meg elalszik. Persze lehet hogy fáradt volt de akkor is rosszul esik.2017. márc. 2. 16:36
11/14 A kérdező kommentje:
Én laptopoztam ő feküdt utolag bevalotta , hogy aludt én hozzábújtam és kezdeményeztem csókoloztunk majd azt kezdtem csinálni egy darabig élvezte majd elaludt...
2017. márc. 2. 18:49
12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy minden rendben köztünk de ilyen még nem történt soha. De megértem fáradt volt.
2017. márc. 2. 18:51
13/14 anonim válasza:
Nekem pl kifejezetten jól esik álmomban a simizés és páromat nem zavarja ez. Rendben van a szexuális életünk, szóval ennyi belefér.
14/14 anonim válasza:
Nem olyan nagy gond ez. Nálunk pontosan fordítva fordult elő: barátom izgatott, és ő aludt el. Egyszer csak egyre lassabban mozgott az ujja, aztán abbahagyta, és elkezdett horkolni. Nem szoktam haragudni érte (nagyjából félévente egyszer van ilyen). Hagytam aludni, aztán reggel újult erővel állt neki. Ha valaki álmos, akkor ez érthető.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!