Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a menyasszonyom. Miért sír akkor?
Huh... Ez így durva lehetett, részvétem!
Viszont NE lepődj meg, ha pár nap, vagy 1-2 hét múlva új pasival látod valahol.
enyem 10evvel volt fiatalabb
.aki kicsit jobb nagyobb farok tobb penz lepnek lefelè figyeld meg..persze mind tagad..
Ez a "nem esik jól az érintésed" mit takar? Szó szerint kell venni, vagy "csak" szexuális téren akadtak gondok? Előbbi nagyon nagy probléma, utóbbi... hát az is, de azt még érdemes lenne megpróbálni "megjavítani".
Hogy miért sírt, arra annyi a válasz, hogy ez neki is rossz, fáj, hiszen szeret téged... ő nem akarja, hogy rosszul essen neki az érintésed, egyszerűen csak ez van, valahogy/valamiért kialakult, és tudja, hogy így nem működhet egy kapcsolat.
Én elváltam a férjemtől és végig bőgtem az egészet. Persze főleg amikor nem látta, mert nem őt akartam zsarolni ezzel. Attól, hogy egy kapcsolatnak véget vetsz valami okból, még ezer szállal kötődsz a másikhoz és ugyanúgy van egy gyász folyamat.
Mindettől függetlenül azért az durva amit neked mondott. Szerintem beleszeretett valaki másba vagy nem is tudom.
Egyrészt azért sír, mert szeret, másrészt pedig azért, mert tudja, nem biztos, hogy talál még valaki olyat, aki úgy szeretheti őt, mint Te. Ugyanígy vagyok én is, kiléptem egy kapcsolatból, ami nem azért volt rossz, mert nem szerettük egymást, hanem azért, mert voltak észérvek, amik miatt nem teljesedhettünk ki, és döntenük kellett, mert mindketten mást vártunk a kapcsolattól. Én például ezért sírok még mindig. Hiányzik, szeretem, de nem tudok vele mit csinálni. Lassan két hónapja, hogy véget ért a kapcsolatunk, és én még mindig sírok.
Ez a nő tudja, hogy mit veszített mikor szakított Veled, a sírás ezt jelenti, és azt, hogy sokat jelentesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!