Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal mérges édesanyám, ha a menyasszonyom minden héten hazamegy egy napra?
A későbbiekben gondot okozhat, és problémát szülhet az, hogy ennyire belefolyik az Anyuka az életetekbe.
Kedveli a menyasszonyodat? Nem lehet, hogy más téren is belefolyik az életébe?
Szegény lányt sajnálom, bár én nőként biztosan nem költöznék a férfi családjához.
Egyáltalán nem normális, hogy elszámoltatja, attól, hogy gyűrű van a kezén, még szabad ember.
22/N
Akkor sem lenne anyukádnak ehhez semmi köze , ha minden másnap otthon aludna..
Amúgy nem akarsz te is már leválni anyukád emlőiről, ha mér felnőtt férfi vagy? Vagy hány éves vagy, hogy egyáltalán feltetted a kérdést?? 16? Mert akkor még érthető..
És akkor most szenvedjen mindenki?
Én nem laknék ott az tuti. És ha még elél 20 évet akkor is ez lesz? Nem mentek el nyarlni, meg nem vállaltok gyereket, mert anyuka beteg?
Más is beteg, vannak otthonok, akkor vannak orvosok, nővérek.
Gondolom nagy élmény neki, hogy ezt hallgatja, én tutire költöznék és eszembe nem jutna hozzád menni
Nekem is meghalt édesapán kiskoromban, egyedül nevelt anyám.
Érthető ha beteg és gondoskodsz róla.
De ezt senki nem kérdezte mert nem is ez a lényeg.
HA otthon is laktok az anyósnál, mert mint írtad muszáj, van ilyen. A kérdésedre a válasz akkor is egy határozott nem, mert anyukádnak semmi köze ahhoz, hogy a barátnőd mennyit van a családjánál, attól függetlenül, hogy az anyósnál kell laknia.
(Személyes megjegyzés meg valóban hülye ötlet volt az anyóshoz odaköltözni, én biztos nem tenném. Pontosan az ilyenek miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!