Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Joggal mérges édesanyám, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal mérges édesanyám, ha a menyasszonyom minden héten hazamegy egy napra?

Figyelt kérdés
Azt mondja anyám,hogy akkor minek költözött hozzánk,ha ilyen sűrűn ott tölt egy napot,estét,merthogy nővérem,csak heti egy-két órát van látogatóba az egy-két szabadnapján és sose alszik nálunk a férjével van

2017. nov. 28. 14:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A későbbiekben gondot okozhat, és problémát szülhet az, hogy ennyire belefolyik az Anyuka az életetekbe.

Kedveli a menyasszonyodat? Nem lehet, hogy más téren is belefolyik az életébe?

2017. nov. 28. 19:01
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mármint, hogy elszámoltatja mikor hol van, mit csinál...
2017. nov. 28. 19:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Szegény lányt sajnálom, bár én nőként biztosan nem költöznék a férfi családjához.

Egyáltalán nem normális, hogy elszámoltatja, attól, hogy gyűrű van a kezén, még szabad ember.

22/N

2017. nov. 28. 19:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem lenne anyukádnak ehhez semmi köze , ha minden másnap otthon aludna..

Amúgy nem akarsz te is már leválni anyukád emlőiről, ha mér felnőtt férfi vagy? Vagy hány éves vagy, hogy egyáltalán feltetted a kérdést?? 16? Mert akkor még érthető..

2017. nov. 28. 19:25
 15/27 A kérdező kommentje:
Édesanyámnak súlyos betegsége van,elég fájdalmas is,üvölteni szokott s fájdalomto nem hagyhatom magára,mki azthiszi,hogy csak ugy van hogy közös élet mert az olyan egyszerű,hát nem az,föleg nekem,apám elhagyott,a férje meghalt
2017. nov. 29. 06:49
 16/27 A kérdező kommentje:
Mki természetesnek veszi,hogy csak elköltözik valaki oszt annyi,hát nem nemm ilyen egyszerű az élet!!!! Elég sulyos,fájdalmas,gyogyithatatlan betegsége van már több mint tiz éve,a férje meghalt,apám elhagyott minket,hogyan hagynám magára,könnyű annak,akinek egészségesek a szulei,és együtt élnek,akkor én is külön költöznék,de igy nem tartozok neki annyival,hogy nem hagyom magára,hamár férfi nélkül két gyereket felnevelt,és szeretem,és persze idönként vannak surlodások,de hol nincsenek,és alapjában véve jol megvagyunk hárman
2017. nov. 29. 06:55
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

És akkor most szenvedjen mindenki?

Én nem laknék ott az tuti. És ha még elél 20 évet akkor is ez lesz? Nem mentek el nyarlni, meg nem vállaltok gyereket, mert anyuka beteg?

Más is beteg, vannak otthonok, akkor vannak orvosok, nővérek.

Gondolom nagy élmény neki, hogy ezt hallgatja, én tutire költöznék és eszembe nem jutna hozzád menni

2017. nov. 29. 08:15
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is meghalt édesapán kiskoromban, egyedül nevelt anyám.

Érthető ha beteg és gondoskodsz róla.

De ezt senki nem kérdezte mert nem is ez a lényeg.

HA otthon is laktok az anyósnál, mert mint írtad muszáj, van ilyen. A kérdésedre a válasz akkor is egy határozott nem, mert anyukádnak semmi köze ahhoz, hogy a barátnőd mennyit van a családjánál, attól függetlenül, hogy az anyósnál kell laknia.

(Személyes megjegyzés meg valóban hülye ötlet volt az anyóshoz odaköltözni, én biztos nem tenném. Pontosan az ilyenek miatt)

2017. nov. 29. 08:15
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolat akkor is KÉT ember ügye, ha édesanyád nagyon beteg.
2017. nov. 29. 15:50
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Oké, megkaptuk a választ az igazi kérdésre, miszerint számíthat-e rád a menyasszonyod. A válasz: nem. Nem a tényekkel van baj, amiket leírtál, hanem ahogyan leírtad őket. Oroszlánként véded az anyádat, a menyasszonyodban meg egyből elkezdesz kételkedni. Ez így garantáltan katasztrófához fog vezetni. Nem az a gond, hogy édesanyádra vigyázni kell, ez amúgy becsülendő, hogy nem hagyod magára. Még arra is következtetne az ember lánya, hogy akkor ő is számíthat rád, de az a helyzet, hogy anyukáddal túl szoros a lelki kapocs, sokkal szorosabb, mint ami egy házasságra készülő ember számára megengedhető. Eljön majd az idő, amikor választásra kényszerülsz, és már most látszik, hogy ki mellé fogsz állni.
2017. nov. 29. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!