Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért sértődött meg a menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg a menyasszonyom, amikor ő lépett túl egy határt?

Figyelt kérdés
A következőt kérdezte reggel: - Megnézhetem a mobiltelefonodat? - S már a választ nem is várva, vette volna a kezébe a készülékemet. Én egy gyors mozdulattal kikaptam a kezéből a telefonomat, rámosolyogtam és nyugodt hangon ezt mondtam: - Nem nézheted meg. Sem most, sem máskor. Ez privát szféra. Én sem vagyok kíváncsi a tiédre. Soha eszembe nem jutna megnézni. Nincs is közöm hozzá. - Úgy tűnt, tudomásul veszi a válaszomat, elfogadja, de aztán a délelőtt folyamán végig jégkirálynőt játszott. Még ő volt megsértődve, amikor ő akart átlépni egy átléphetetlen határt?

2021. jún. 16. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
99%
"7/40 A kérdező kommentje: ....Határok a párkapcsolatban is vannak. Azért, mert szeretjük egymást, még nem olvadnak össze az énhatáraink. Két külön ember vagyunk, ....." IGY VAN. Jol látod. DE!!!! ezeket a határokat közös elfogadással kell kitüzni, kölcsönösen elfogadni. Ez bizony konfliktussal járhat, de ki kell tüzni ha hosszu távra gondolkodtok. Ha nem tudja valamelyikötök elfogadni akkor jobb az elköszönés!
2021. jún. 16. 13:55
 42/83 anonim ***** válasza:
92%

Nekem ez a ködös túlmagyarázás lenne furcsa.

Én is kerek perec megmondtam a páromnak hogy nem szeretném, ha turkálna a telefonomban, de konkrét érveket mondtam, nem kaptam ki a kezéből és nem annyival indokoltam, hogy privátszféra. Amit írsz, az nagyon gyanús lenne nekem is...

2021. jún. 16. 14:50
 43/83 anonim ***** válasza:
50%

"Az is fura, hogy nálatok a szülők ilyen érzékeny téma, hogy ő a kommunikációtokat el akarja olvasni, te meg ennyire tiltakozol. Nem szoktatok beszélgetni? pld. Anyám írt, hogy szombaton vár ebédre; ebben semmi titok nincs."

Mi pl. van hogy kibeszéljük anyummal hogy hogy érzi magát a klimax miatt... bocsi, de szerintem sincs ehhez semmi köze a páromnak, ahogy a szüleim és nagyszüleim egészségügyi panaszaihoz, pénzügyeihez sincs semmi köze.

2021. jún. 16. 14:53
 44/83 anonim ***** válasza:
70%
43 Jó és ezért kikapnád a kezéből a telefont, ahelyett, hogy szépen nyugodtan elmondanád, hogy nem és miért nem? A kérdező tuti titkol valamit.
2021. jún. 16. 15:07
 45/83 anonim ***** válasza:
81%

Nem tettem hozzá, de én írtam az előző választ, tehát alapvetően igen, elmondanám. Mondjuk ez az egy kivételesen megbeszélés nélkül is evidens volt mindkettőnknek, hogy szülőkkel nyilván beszél az ember privát dolgokról is.

2021. jún. 16. 15:10
 46/83 anonim ***** válasza:
55%
Az nem privát, amikor kinyalod és berakod a puncijába a kicsi kukid, de az már privát szféra, ha bele akar nézni a telefonodba. Aha értem...ja nem!
2021. jún. 16. 16:17
 47/83 anonim ***** válasza:
52%
Nekem sincsenek titkaim, de bocs, amit a barátnőm BIZALMASAN leír nekem, ahhoz a barátomnak piszkosul nincsen semmi köze.
2021. jún. 16. 16:49
 48/83 anonim ***** válasza:
30%
47# Akkor mégis vannak titkaid
2021. jún. 16. 16:52
 49/83 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, fordított esetben te semmire nem gyanakodnál?

Kikapná a telefont a kezedből "add ide, semmi közöd hozzá"

Tinédzser korú padtársak között szoktak menni ilyen dumák...

A barátom elől sem titkolok semmit, nemhogy a párom előtt.

2021. jún. 16. 16:55
 50/83 A kérdező kommentje:

Két külön személyiség vagyunk, külön privát szférával. A bőröm alá ne bújjon be még a párom se, a telefonomba ne nézzen bele még a párom se, a szüleim legbensőbb magánügyei (házasságuk válsága) nem tartozik még a páromra se.

Én se kérdezem meg tőle, hogy hol vásárol magának ruhát, mert az már faggatózás, kíváncsiskodás lenne, nem kérdeztem meg eddig azt sem, hogy az a barna hajszín, amellyel megismertem, eredeti-e vagy festék eredménye, mert ez sem tartozik rám, majd elmondja, ha ő akarja (bár más nő fején ilyen árnyalatot még nem láttam, akkor csak eredeti lehet). Soha nem intimpistáskodtam, utálom a munkahelyemen is az intimpistáskodó kollégákat. Itt, Magyarországon, nagyon nem tartják az emberek tiszteletben egymás énhatárait, privát szféráját. Tíz évig éltem Németországban, ott a férjek azt sem tudják, hová jár fodrászhoz vagy kozmetikushoz feleségük, de a feleségeket sem érdekli, hogy a férjük melyik konditeremben edz. Ez lenne a normális.

2021. jún. 16. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!