Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért sértődött meg a menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg a menyasszonyom, amikor ő lépett túl egy határt?

Figyelt kérdés
A következőt kérdezte reggel: - Megnézhetem a mobiltelefonodat? - S már a választ nem is várva, vette volna a kezébe a készülékemet. Én egy gyors mozdulattal kikaptam a kezéből a telefonomat, rámosolyogtam és nyugodt hangon ezt mondtam: - Nem nézheted meg. Sem most, sem máskor. Ez privát szféra. Én sem vagyok kíváncsi a tiédre. Soha eszembe nem jutna megnézni. Nincs is közöm hozzá. - Úgy tűnt, tudomásul veszi a válaszomat, elfogadja, de aztán a délelőtt folyamán végig jégkirálynőt játszott. Még ő volt megsértődve, amikor ő akart átlépni egy átléphetetlen határt?

2021. jún. 16. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
90%

NEKEM nincsenek. De MÁSOKNAK, pl. a családomnak, barátaimnak hadd legyenek már titkaik az én párom előtt... :D

2021. jún. 16. 20:29
 62/83 anonim ***** válasza:
27%

Soha nem adnám oda sem a gépemet, sem a telefonomat a páromnak, kikapnám a kezéből adott esetben. Jelentem, 8 éve vele vagyok, és soha nem csaltam meg, teljesen feddhetetlen vagyok ilyen téren. Ja, és olyan marha nagy titkaim sem voltak előtte soha.

De a privát szféra az privát szféra, más bizalmas dolgai nem véletlenül bizalmasak + az ostoba/perverz google kereséseimet azért nem akarnám, hogy lássa. :D

Én tudom az ő fb jelszavát (egyszer megkért egy konkrét esetnél, hogy lépjek be), de soha az életben nem éltem vele vissza, egyáltalán nem érzek késztetést arra, hogy olvasgassam a beszélgetéseit.

2021. jún. 17. 03:31
 63/83 anonim ***** válasza:
97%
Esküvő nemigen lesz ebből.
2021. jún. 17. 15:18
 64/83 anonim ***** válasza:
84%
Miért ő sértődött meg, amikor átlépte a határodat? Gondolom, mert te is átlépted az övét. Ha ilyen határokat lépnél át az érzelmek terén, amit itt bemutatasz, nem lennél nekem több, egy kósza egyszeri beszélgetésnél.
2021. jún. 18. 08:23
 65/83 A kérdező kommentje:
Utolsó: te se sokat tudsz a privát szféráról.
2021. jún. 18. 08:38
 66/83 anonim ***** válasza:
61%

#65, te se nagyon érted, hogy mi a házasság, ne is erőltesd.

Jó duma ezva "privát szféra", nekem is tetszik

Csak semmi értelme.

Vagy írd össze, hogy pontosan melyek azok a területei az életedben, amire nem vonatkozik az "együtt jóban rosszban, stb".

És az esküvőn ne azt mondd, hogy igen, hanem azt, hogy igen, kivéve....

2021. jún. 18. 08:46
 67/83 A kérdező kommentje:
A házasság nem azt jelenti, hogy összemosódnak két ember énhatárai. Az énhatárok megmaradnak. A házasfelek külön személyiségek maradnak a házasságban is. Csak a sorsukat kötik össze, nem pedig bebújnak egymás bőre alá és egymás agyába.
2021. jún. 18. 08:53
 68/83 anonim ***** válasza:
96%
67 Hogy kötöd össze a sorsod olyan emberrel, akiről azt sem tudod kicsoda? Fentebb azzal példálóztál, hogy milyen jó Németországban, mert ott a házaspárok egymás nevén kívül jóformán semmit nem tudnak a másikról. Érdekes, én még az ismerőseimről is többet tudok ennél.
2021. jún. 18. 10:27
 69/83 anonim ***** válasza:
75%

66, 68

Amit a kérdező leírt, az túlzás, meg a Németországos vágyálom is, de az a felvetés nevetséges, hogy valakik azért ne lennének együtt jóban-rosszban, mert nem olvashatják el egymás magánbeszélgetéseit. Én írtam, hogy soha nem adnám oda a páromnak és én sem olvasnám az övét, és igenis fontos a privát szféra. Ettől még rohadtul ismer, többet tud rólam bizonyos dolgokban még a saját édesanyámnál is, és soha nem csaltam/csalnám meg.

2021. jún. 18. 12:59
 70/83 anonim ***** válasza:
90%
69 Jó, de te is elfogadhatod, hogy mások meg mást gondolnak erről. Azt azért szerintem leszögezhetjük, hogy amit a kérdező csinált annak az esetek 99%-ban akkor is csak annyi az oka, hogy titkol valamit.
2021. jún. 18. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!