Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek fér bele a kapcsolatába? Mennyaszonyom arany nyakláncot kap karácsonyra a férfi kollégájátol baráti cimszóval.
Ezt a kollégától kéne megkérdezni, hogy szerinte ez mennyire fér bele a baráti viszonyba.
Visszautasítani pedig a menyasszonyodnak illik. Elég drága ajándék egy baráttól...
Ha pl. a kolléga a főnöke, és abból az apropóból kapja, mert ezzel hálálja meg az egész éves munkáját (céges pénzből!!!), akkor az teljesen más lenne.
érdekes eset.
tuti hogy van valami köztük.
A menyasszonyodnak illene visszautasítani.
hogyhogy a menyasszonyod mar tudja?
mi volt a reakcioja?
en kicsit orulnek a figyelmessegnek, es visszautasitanam megis.
Nekem ezt mindenképpen meg kellene magyaráznia! Úgy érzem, hogy nálunk, magyarországon ékszert, pláne arany vagy bármi mást ami nem egy jópofa bizsu (lánc, gyűrű, karkötő, stb.) nem szokás barátságból venni! Vagyis nekem is az lenne a gyanúm, hogy valami más lehet a háttérben, mint puszta barátság! Nálam ez biztos kiverné a biztosítékot!
40+Ffi
Jogos a feltevésed,de nagy eséllyel nem csalt meg szerintem, ha sunyítana nem mondta volna el szerintem, hogy a férfi kollégájától kapta.
Mellesleg mi a háttérsztori?
Céges karácsonyi ajándékozás, mindenki kapott valamit valakitől?
Mert nálunk is volt, és bár az aranynyakláncot nem igen szoktuk barátságból adni ( már férfi nőnek).., de lehet, hogy itt nem kell túlgondolni. Pl ha szereti az ékszereket és ennyi jutott eszébe. Esetleg lehet tényleg bejön neki és szándékosan akart bekavarni nektek. De gondolom erre már rákérdeztél, mit gondol, miért kapott ilyet. :)
Férfiként biztos én is azért rosszul néznék valószínűleg, mert az tipikusan olyan ajándék, amit a párjának vesz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!