Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért sértődött meg a menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg a menyasszonyom, amikor ő lépett túl egy határt?

Figyelt kérdés
A következőt kérdezte reggel: - Megnézhetem a mobiltelefonodat? - S már a választ nem is várva, vette volna a kezébe a készülékemet. Én egy gyors mozdulattal kikaptam a kezéből a telefonomat, rámosolyogtam és nyugodt hangon ezt mondtam: - Nem nézheted meg. Sem most, sem máskor. Ez privát szféra. Én sem vagyok kíváncsi a tiédre. Soha eszembe nem jutna megnézni. Nincs is közöm hozzá. - Úgy tűnt, tudomásul veszi a válaszomat, elfogadja, de aztán a délelőtt folyamán végig jégkirálynőt játszott. Még ő volt megsértődve, amikor ő akart átlépni egy átléphetetlen határt?

2021. jún. 16. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
80%
Miért hülye? Mert másképpen látja?
2021. jún. 16. 13:01
 22/83 anonim ***** válasza:
46%
Én megértem a Kérdezőt, én sem engedném. Semmi köze bármelyik beszélgetéséhez.
2021. jún. 16. 13:02
 23/83 anonim ***** válasza:
80%
18-as Az is fura, hogy nálatok a szülők ilyen érzékeny téma, hogy ő a kommunikációtokat el akarja olvasni, te meg ennyire tiltakozol. Nem szoktatok beszélgetni? pld. Anyám írt, hogy szombaton vár ebédre; ebben semmi titok nincs.
2021. jún. 16. 13:14
 24/83 anonim ***** válasza:
98%
Ez a kapcsolat már most nem áll stabil alapokon.
2021. jún. 16. 13:18
 25/83 anonim ***** válasza:
74%

"“Egy házasságon belül már nincs privát szféra! Erről szól.”"

Nem erről szól. max a kontrollmániásoknak.

2021. jún. 16. 13:20
 26/83 anonim ***** válasza:
94%

Nekem meg az a véleményem, hogy nem véletlen akarta a csaj megnézni.

Amúgy teljesen ellene vagyok a másik telefonjának a nézegetésének, de ha ez így felmerült benne, akkor annak oka volt. Vagy betegesen féltékeny a csaj, vagy okot adtál rá.

2021. jún. 16. 13:22
 27/83 anonim ***** válasza:
64%

23-as: oké, valóban az ilyenekben általában semmi nincs, de akkor miért nem kérdezi meg a párjától, hogy "mit írt anyád?"

Aztán ha olyan, válaszol, ha nincs benne semmi titkos.

Azán lehet, hogy valami tök intim dolog van. Én pl nem szeretném mutogatni a páromnak anyám térműtétjéről való beszélgetésünket, mert anyám privátszféráját aláznám porig vele. Velem osztotta meg, senkinek semmi köze.

Itt az a baj, hogy anélkül, hogy megvárta volna a Kérdező válaszát, már nyúlt a telefonért. Innentől kezdve ez nekem elég egyértelmű határsértés.

(Szerintem a szülőkkel való beszélgetés kamu, gondolom valami másféle beszélgetést keresett. Amúgy azért sem érdemes elolvasni, mert 99%-ban mindenki találna valamit a másik telefonjában, amin lehetne veszekedni. Mégha piszlicsáré dolog is.)

2021. jún. 16. 13:22
 28/83 anonim ***** válasza:
13%
Egy nyitott kapcsolatban valóban van privát szféra. Egy házasságon belül nincs, mert az már akkor nem a kölcsönös elfogadásról szól.
2021. jún. 16. 13:23
 29/83 anonim ***** válasza:
95%
28-as, az elfogadás pedig pont arról szól, hogy elfogadom, hog neki és és nekem is van önálló személyiségem önálló privátszférával.
2021. jún. 16. 13:25
 30/83 anonim ***** válasza:
70%
Nem erről szól. Hanem arról, hogy nincsenek titkaid a másik előtt. Attól még lehet magánéleted.
2021. jún. 16. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!