Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért sértődött meg a menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg a menyasszonyom, amikor ő lépett túl egy határt?

Figyelt kérdés
A következőt kérdezte reggel: - Megnézhetem a mobiltelefonodat? - S már a választ nem is várva, vette volna a kezébe a készülékemet. Én egy gyors mozdulattal kikaptam a kezéből a telefonomat, rámosolyogtam és nyugodt hangon ezt mondtam: - Nem nézheted meg. Sem most, sem máskor. Ez privát szféra. Én sem vagyok kíváncsi a tiédre. Soha eszembe nem jutna megnézni. Nincs is közöm hozzá. - Úgy tűnt, tudomásul veszi a válaszomat, elfogadja, de aztán a délelőtt folyamán végig jégkirálynőt játszott. Még ő volt megsértődve, amikor ő akart átlépni egy átléphetetlen határt?

2021. jún. 16. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
98%
Nahát, nem tudtam, hogy ha a párom megkérdezi, a Decathlonból van-e az új futócipőm, az már faggatózás. Mindig tanulok gyakorin valami újat. XD
2021. jún. 16. 17:20
 52/83 anonim ***** válasza:
46%

Átfogalmaznám:

Tíz évig éltem Németországban... de a feleségeket sem érdekli, hogy a férjük melyik kurtizánhoz jár. Ez lenne a normális. XD

2021. jún. 16. 17:29
 53/83 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sincs olyan egy házasságban, hogy nem nézhetem meg bármikor a telefonját, stb. Mi mindent közösen használunk, és a jelszavakat is tudjuk. Mi a túrót kellene titkoskodni?

Privát szférád a wc :D

2021. jún. 16. 17:31
 54/83 anonim ***** válasza:
48%

"Hanem arról, hogy nincsenek titkaid a másik előtt"

Akkor mondd meg nekem légy szíves, hogy mégis mö közöd van neked a párod szüleinek a magánéletéhez, vagy egy párod barátjának a bizalmasan elárult dolgaihoz, amit a pároddal, és NEM veled beszél meg? Mert elárulom. Semmi!

Tudod, egy beszélgetésben minimum két részvevő van. Ha párodat még ki is akarod sajátítani, a beszélgetésben részt vevő embert nem tudod. Semmi, de semmi közöd ahhoz, hogy ő mással, ez esetben a pároddal, mit oszt meg.

2021. jún. 16. 17:33
 55/83 anonim ***** válasza:
60%
#48: Olyant, mint te, senkinek nem kívánok barátnak. Tudnak róla, hogy mindent elpletykálsz a párodnak? SZánalom! Nem ám csak ti ketten vagytok a világon. Paraszt dolog más megosztott, privát dolgait kibeszélni, még a párunkkal is.
2021. jún. 16. 17:36
 56/83 anonim ***** válasza:
97%

Az én "életem" is így reagál, ha a kezembe kerül a telefonja.

Mondjuk én pont leszrom kivel és mit írogat, mit tárol a telefonján.

A jelszavát nem kérem, nem érdekel, fel sem tudom oldani, de volt, hogy csak felemeltem, alatta letöröltem az asztalt, de akkor is úgy kapta ki a kezemből, mintha nem is tudom mit csináltam volna épp rajta(tok is zárva volt).

Én simán rábízom, ha úgy van, sacc tudja kivel és mit beszélek, ha akarja a képeket is nézheti...

2021. jún. 16. 17:44
 57/83 anonim ***** válasza:
97%

50-es Továbbra sem érthető, hogy a menyasszonyod miért akarna a szüleid kapcsolatának részleteiben vájkálni, nem igazán életszerű.

Az viszont furcsa, hogy idegenként kezeled, azért az alap, hogy tudd, hogy festeti -e a haját. Magyarországon sem érdekel senkit, H&M, vagy C&A az új felső, de azért egy konditerem nem esik a hadititok kategóriájába.

2021. jún. 16. 18:46
 58/83 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem teljesen alap, hogy egy komoly, stabil párkapcsolatban megnézhetjük egymás telefonját... Fura lenne, ha az egyik fél nem merné odaadni a másiknak. Kicsit röhejes szerintem. Én szakítanék ez esetben. Persze előbb megpróbálnám megbeszélni a párommal, hogy miért nem szabad a telefonjához nyúlni. De nem hinném, hogy erre van értelmes magyarázat.
2021. jún. 16. 19:08
 59/83 anonim ***** válasza:
21%

Hoszzú párkapcsolat van mögöttem, de soha, valóban soha nem néztünk bele a másik telefonjába. Ha megcsalnak valakit, van bőven más jele is.

Másrészt a telefonomon ujjlenyomat van. Akkor is az volt, amikor éppen nem volt senkim. lerakod, elhagyod, munkahelyen asztalon felejted, és minden dolgodhoz hozzáférhetnek, a banki cuccoktól kezde mindenhez, a kétlépcsős hitelesítésekhez is. Bocs, de elég nagy felelőtlenség lezáratlanul tartani a telefont, és ennek a legkényelmesebb módja az ujjlenyomat. AZt meg nem tudod odaadni a párodnak. A gondolatait nem akarjátok itt sokan kontrollálni a másiknak?

2021. jún. 16. 19:21
 60/83 A kérdező kommentje:
Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak. Végre valaki felfogta, miről beszélek. A másik agyába nem akarunk belebújni?????
2021. jún. 16. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!