Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm nem szereti ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szereti ha átjönnek a haverok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Covid előtt költöztünk össze, karantén alatt minden nagyon jó volt de azóta, hogy feloldották a korlátozást hozzám heti 5x jönnek a barátaim, együtt főzünk, lemegyünk focizni, iszogatunk beszélgetünk, videojátékozunk, zenélünk. Így jelenleg heti 7 ember megfordul a lakásban. Ő a barátnőivel sokkal ritkábban talalkozik, akkor is inkább beülnek valahova pedig engem nem zavarna ha itt lennének. A lakás az enyém, 1 éve vagyunk együtt, a rezsit felesben fizetjük. Nem emelt szót a dolog ellen de látom rajta, hogy kellemetlenul erzi magat, behuzodik a szobánkba. Amugy joban van a haverokkal de nem nagyon tud mirol beszelgetni veluk. Lehet mashol kene talalkoznom veluk, de egesz eletemben arra vártam, hogy végre ilyen otthonom legyen...a barátnőmet is nagyon szeretem. Valakinek volt hasonló? Én 26/F ő 22
2020. jún. 8. 17:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok unalmas azért mert sokat vagyok másokkal, ez milyen logika?"

Akkor nem fosnál, hogy egyedül kell lenni.

Ennyire félsz a haverkáktól, ennyire őszinte a barátságotok, hogy nem lehet megmondani, hogy "nem érek rá". Valami kisegítőbe jártatok, hogy ennyire egymás seggében éltek?

2020. jún. 9. 18:09
 52/64 A kérdező kommentje:

Ez az ,,otthon van hagyva,” milyen szöveg? Ne mondd már nekem, hogy szerinted normális ha a baratnom egesz nap otthon ul, kiveve havonta 2-3 baratnos estet meg amikor eljár edzeni, egyetemre. Attol h ő így csinálja nem kell nekem otthon lennem

Őt szórakoztatni!!

2020. jún. 9. 18:47
 53/64 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Kérdező, én tényleg baromi kíváncsi vagyok, hogy mi az, amit te konkrétan megteszel a barátnődért, hogy érezze, hogy szereted? Hogy mutatod ki? Mert mondod, hogy szereted, szereted, de ami itt látszik, az annyi, hogy ha minőségi időd kellene eltölteni vele, vagy tekintettel lenni az érzelmeire, akkor neked áll feljebb.
2020. jún. 9. 19:09
 54/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltètlen kell otthon ülnötök, de közös időtöltèsek kellenènek. Nem az, hogy hazaèrsz munkából, aztán lelèpsz haverozni. Annyi más jó dolgot lehetne mèg csinálni ezen a bandázáson kívül.
2020. jún. 9. 19:11
 55/64 A kérdező kommentje:
Beszélgetünk, tudom mi van vele, tervezek vele és megbizhat bennem
2020. jún. 9. 20:08
 56/64 A kérdező kommentje:
Utolsó, vannak kozos idotoltesek. Eljon velem meg az elozo egy evben miota jarunk logott a barataimmal:)
2020. jún. 9. 20:08
 57/64 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de kettesben valami??? Te a barátaid nèlkül semmit se tudsz csinálni?
2020. jún. 9. 20:17
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez jó... nem mindig ugyanaz a hét ember van ott. Amikor azt írtam hogy együtt éltek heten ott teljesen lényegtelen hogy ugyanazok az emberek vannak ott vagy sem.

Ő nyilván nem igényli ennyire a barátainak társaságát. Mi azzal a baj? Én se találkozom velük folyamatosan, és szerintem el kell jutni egy szintre idővel hogy nem a haverok az első.

Ne adj isten gyerekeitek lesznek mi az isten nyila lesz???? Ugyanúgy odajáratod a haverokat?? Ideje kicsit felnőni. Nem azzal van a gond hogy haverozol hanem hogy teljesen telibe sz*od a barátnődet.

Esküszöm nem hiszem el hogy ilyen van 😃

Te csak azt hajtod hogy nem érted mi ezzel a baj. Hát szomorú. Senki nem mondta neked hogy ne hívd át a haverokat vagy ne talalkozz velük de te ritka önző ember lehetsz ha ennyire magaddal vagy elfoglalva..

Egy fontos kérdésem lenne te szoktál csak úgy egyedül lenni? Csak úgy magad? Ha igen milyen érzés?

Mert nekem kezd az az érzésem lenni hogy te képtelen vagy önmagaddal időt tölteni. Valakinek mindig kell ott lennie. Ez viszont nagyon nem oké.

Ha az én pasimnal a futottak még kategóriába kerülnék és állandóan haver haver hátán lenne fix hogy szakitanek. Mondom ezt úgy hogy nagyon jófejek a haverjai és szeretek is velük együtt lenni mert jó társaság. Már bocs de a saját barataimbol is elegem lenne ha ilyen szinten ott lennének körülöttem.

2020. jún. 9. 21:58
 59/64 A kérdező kommentje:
Szoktam egyedul lenni, van hogy egész napokat átvideojatekozok vagy szerelek, kézműves dolgokat csinalok.
2020. jún. 9. 22:23
 60/64 anonim ***** válasza:
100%
Heti hány órát töltesz a barátnőddel? Miket csináltok együtt?
2020. jún. 10. 00:05
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!