Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szereti ha átjönnek a haverok, mit tegyek?
Nekem kollégiumban volt ilyen tapasztalatom, mint a barátnődnek, hogy gyakorlatilag egy teljes átjáróház volt az egész, hazajöttem, és egyből mindenhol vendégek, átjönnek este 11-kor is, én meg baromira nem akartam, hogy lássnak pizsamában vizes hajjal, meg se kérdezték, hogy nekem ez oké-e, mert "úgyse csinálsz semmit, azt hittem, nem zavar". Én is szeretem áthívni az ismerőseimet, meg alapvetően semmi bajom az emberekkel, de azért nekem is szükségem van személyes térre, ez konkrétan egy napi 24 órás szobafogságos rémálom volt. Ha pedig ezt a barátom csinálná velem, aki elvileg szeret, abban a pillanatban repülne.
Az a gond, hogy úgy érzem, hiába próbálnám meg megmagyarázni neked, hogy "Képzeld el, hogy este 7-kor hullafáradtan beesel a munkából, és csak egy kis csendet és nyugalmat szeretnél, a párod barátnői folyamatosan ott lennének a nappaliban, csajos dolgokról beszélnek, amibe te nem tudsz bekapcsolódni, hangosan vihognak, max.hangerőn nézegetnek videókat, és ez téged csak mág jobban kikészít", mert egyértelműen látszik, hogy sokkal kevésbé zavar az, hogy a barátnődnek ez az egész helyzet rosszul esik, mint az, hogy ezentúl nem bulikázhatsz non-stop.
Cuki, hogy ennyire semmibe veszed a barátnődet.
A leírtak alapján nem is barátnőként tekintesz szegény lányra.
Nem is lakótársként.
Hanem ottlakós k..vaként.
Gondolom néha este csináltok ezt-azt, arra jó, de amúgy nagy ívben tojsz a fejére.
Nulla személyes szférája van, és barátja is csak heti kétszer, mert te egyfolytában a fiúk nyakában lógsz.
Ne csodálkozz, ha megunja és szakít.
Heti öt alkalom? Te jól vagy? Kvázi együtt éltek, heten.
Teljesen megértem hogy nem tetszik neki. Azzal semmi gond ha heti egy két alkalommal ott vannak de ez túlzás.
Nem csoda ha elvonul. Hidd el nekem ha ő heti 5 napban ott barátnőzne neked se lenne jó.
Pláne. Az talán még rosszabb is.
De a szitu szempontjából nem annyira fontos.
Amúgy jófej vagy, kérdező, a legapróbb részletekre reagálsz, de a fontos kérdésekre, észrevételekre nem.
Mik lennének a fontos észrevételek? Hogy szerintetek nem a páromként kezelem a barátnőmet? De, nagyon szeretem és nem tudom elképzelni nélküle az életem, viszont nem ő a mindenem. Van munkam, karrierem, barataim. Neki is van munkaja es szereti az egyetemet. Baratokkal sokkal kevesebbet van mint én, én ezt nem bírnám de szerintem fontos, hogy a társaságok találkozzanak.
Milyen egyéb észrevételek? Hogy gyerekes vagyok? Szerintem csak nagyon szociális, ez más.
Egyébkènt most azóta beszéltem vele erről és mondta, hogy tényleg jobb lenne ha nem járna ide senki vagy jóval kevesebbet, en meg mondtam, hogy jarjanak az o baratnoi is ide nyugodtan de nem tetszik neki. Tök ideges lett és mondta h azt vàrta mikor csendesedik le a karantén utáni vendégelős időszak...:( de én meg nem úgy tervezetem h akkor mindenki parszor aztan soha tobbet. Nem ertem, lehet csak ő túl magánakvaló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!