Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szereti ha átjönnek a haverok, mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Covid előtt költöztünk össze, karantén alatt minden nagyon jó volt de azóta, hogy feloldották a korlátozást hozzám heti 5x jönnek a barátaim, együtt főzünk, lemegyünk focizni, iszogatunk beszélgetünk, videojátékozunk, zenélünk. Így jelenleg heti 7 ember megfordul a lakásban. Ő a barátnőivel sokkal ritkábban talalkozik, akkor is inkább beülnek valahova pedig engem nem zavarna ha itt lennének. A lakás az enyém, 1 éve vagyunk együtt, a rezsit felesben fizetjük. Nem emelt szót a dolog ellen de látom rajta, hogy kellemetlenul erzi magat, behuzodik a szobánkba. Amugy joban van a haverokkal de nem nagyon tud mirol beszelgetni veluk. Lehet mashol kene talalkoznom veluk, de egesz eletemben arra vártam, hogy végre ilyen otthonom legyen...a barátnőmet is nagyon szeretem. Valakinek volt hasonló? Én 26/F ő 22
"de egesz eletemben arra vártam, hogy végre ilyen otthonom legyen"
Amikor ezt megálmodtad, akkor még nem volt barátnőd, ugye?
Fogadd el, hogy nem egyedül élsz ott, hanem a barátnőddel.
Képzeld magad a helyébe: szinte minden nap csajbuli lenne a nappaliban. Kimehetnél ugyan, de nem éreznéd magad 100%-ban oda valónak, ezért kénytelen lennél végig a szobádban dekkolnod. Egyedül. Mert a barátnőd - akinek elvileg te vagy a legfontosabb - a hét nagy részében el van foglalva a csajokkal.
Rád nagy kegyesen szán két délutánt.
2020. jún. 8. 20:07
22/64 A kérdező kommentje:
A barátaimhoz is járunk, mi sracok es nekik is ott vannak a baratnőik. Amikor azt irtam, hogy igy kepzeltem akkor ugy ertettem, hogy ilyen csaladias legyen a hely. Majd ha gyerekeink lesznek akkor lehet bandázni a kis lurkókkal, en erre vágyom
2020. jún. 8. 20:52
23/64 anonim válasza:
Olvasd már el kérlek újra a kommentem, #21 vagyok.
2020. jún. 8. 20:55
24/64 anonim válasza:
Neked megfelel, ha az otthonod egy átjáróház, de hidd el, a többségnek egy ilyen hely soha nem lesz az otthona. Érthető, hogy feszült ettől, hiába magyarázod. Heti 2 még oké, de az 5 az elviseletetlen. Sokkal jobban járna, ha elköltözne tőled.
2020. jún. 8. 20:55
25/64 anonim válasza:
Nekem ez pont a családias ellentettje.
2020. jún. 8. 21:17
26/64 A kérdező kommentje:
Okés akkor ha heti 2 lenne, szerintetek az jó kompromisszum?
2020. jún. 8. 21:18
27/64 anonim válasza:
Ezt a barátnőddel beszéld meg. NEKEM sok lenne, nem szeretném, ha munka után vagy hétvégén folyamat ott rohadnának a haverok. De nem engem kell meggyőznöd.
2020. jún. 8. 21:22
28/64 anonim válasza:
Igen, ha ebbe bele tartozik az is, mikor te mèsz át. Tehát nem úgy, hogy 2 napot mennek hozzád, te meg 3-szor mèg pluszba lelèpsz otthonról.
Kezdetnek jó lenne, de idővel ezt lehetne mèg tovább csökkenteni.
2020. jún. 8. 21:23
29/64 A kérdező kommentje:
De miert kellene folyton egymas nyakán logni? Mindkettonknek megvan az elete en se megyek el a baratnos talalkozoira
2020. jún. 8. 22:13
30/64 anonim válasza:
De te így most a haverok nyakán lógsz folyamat. Az sokkal szánalmasabb.
Azzal van baj, hogy folyamat NÁLATOK vannak, és a lány az otthonotokban nem tud leereszteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!