Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szereti ha átjönnek a haverok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Covid előtt költöztünk össze, karantén alatt minden nagyon jó volt de azóta, hogy feloldották a korlátozást hozzám heti 5x jönnek a barátaim, együtt főzünk, lemegyünk focizni, iszogatunk beszélgetünk, videojátékozunk, zenélünk. Így jelenleg heti 7 ember megfordul a lakásban. Ő a barátnőivel sokkal ritkábban talalkozik, akkor is inkább beülnek valahova pedig engem nem zavarna ha itt lennének. A lakás az enyém, 1 éve vagyunk együtt, a rezsit felesben fizetjük. Nem emelt szót a dolog ellen de látom rajta, hogy kellemetlenul erzi magat, behuzodik a szobánkba. Amugy joban van a haverokkal de nem nagyon tud mirol beszelgetni veluk. Lehet mashol kene talalkoznom veluk, de egesz eletemben arra vártam, hogy végre ilyen otthonom legyen...a barátnőmet is nagyon szeretem. Valakinek volt hasonló? Én 26/F ő 222020. jún. 8. 17:50
1/64 anonim válasza:
A heti 5 rengeteg, érthető, ha ki van tőle bukva. Beszéljetek meg egy mindkettőtöknek elfogadható mennyiséget, a többi napon meg max mászkálj te a haverjaidhoz, ne mindig nálatok legyetek. Ez így borzasztóan hangzik még úgy is, hogy én is szeretem, ha átjönnek a barátaim.
2/64 Ramos ökle válasza:
Heti 5? Komoly. A fene sem akar ennyiszer "idegeneket" otthon. Ha még a bulizós, heti ötször haverozós korszakodban vagy, akkor olyan nő kell neked, akinek ez oké.
3/64 A kérdező kommentje:
De nem vagyunk vadak meg kulonosebben hangosak se...ha csatlakozna ő is jól érezné magát.
2020. jún. 8. 18:18
4/64 Ramos ökle válasza:
De lehet, h ő veled érezné jól magát, nem pedig a haverokkal és veled, heti sokszor. Kellenek a haverok, ez rendben, de nem mindenki viseli ezt jól. Vannak, akik nagyon keresik a társaságot, nekik oké lenne ez, de aki nem ilyen, az elég gyorsan megunja ezt a rendszert.
5/64 anonim válasza:
Ha hinnék abban, hogy létezik a pokol, akkor ez az.
Introvertáltként ha ennyit jönnének az otthonomba, idegösszeroppanást kapnék.
6/64 anonim válasza:
Mielőtt a kérdezot keresztre feszítenenk, o haza, erre vagyott, megkapta tessek. Ez az ára az osszekoltozesnek sajnos, alkalmazkodni a másikhoz. Heti 5napot vedd lejjebb elso korben.
8/64 anonim válasza:
Heti 5???
Hát én agyvérzést kapnék!
Én úgy össze vesznék, hogy csak na. Most költözött hozzád! Hát nem erre vágyik amúgy sem! De erre nyugodjál meg, később sem fog vágyni, hogy neked ennyire fontosak legyenek a barátok!
Mi amikor össze költöztünk mondtam neki, hogy nem járja, hogy ő majd heti 5 napot elmegy haverhoz, engem meg ott hagy (mert ennyit eljárt).
Vicces, hogy a nagy haverja volt az aki leszarta később, miután barátnője lett és nem miattam!
9/64 anonim válasza:
Heti 5? Uramatyám.
Nincs szinte egy olyan napja sem, ahol nyugodtan lazíthatna, vagy kettesben tölthetnétek el egy kis időt.
10/64 anonim válasza:
Te most tényleg nem érzed, hogy ez a heti 5 milyen gáz? Ki a fene akar ehhez alkalmazkodni? Minek költöztetted oda? Neked nem való barátnő, még gyerek vagy hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!