Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szereti ha átjönnek a haverok, mit tegyek?
Jesszusooommmm...
Nem az a baja, hogy irigykedik rád.
Az a baja, hogy alig van olyan idő, amikor nyugiban meglehet a SAJÁT(!) otthonában.
Nyugit akar. Erre nem az a megoldás, hogy még több embert hozass fel (hiába a barátnői)
Egy kretén vagy, már bocs.
Engem is idegesítene. Most a pároddal élsz együtt, vagy a haverjaiddal? Nekem sosem fért bele, hogy átjáróház legyen a lakásunk (igaz, mindketten így gondoljuk).
N/28
"De, nagyon szeretem és nem tudom elképzelni nélküle az életem"
Ja, csak épp leszrod, hogy neki mi jó.
Azt irod: “Mi van ha valaki csak megkerdezi h figyu a varosban vagyok felugorhatok ?? Mondjam h nem mert mar megvolt a heti 2?“
Hat akkor az van, hogy megmondod, nem ersz ra mert a baratnoddel szeretnel lenni, kettesben. Ha a haverok nem ovodasok, akkor ezt megertik.
"Most vegul abban maradtunk, hogy heti 2x jon at barki a többire elmegyunk a Duna-partra, szigetre."
Jaaaa, akkor csöbörből vödörbe tipikus esete. Ugyan otthon nyugta lesz, csak èppen nem leszel vele, mert haverozol, ő meg otthon lesz magányosan. Èrtem. Hát neked apukám tènyleg nem való párkapcsolat. Te megrekedtèl valahol 16-17 èves szinten, mikor a haverok meg a bandázás a menő, a barátnő meg csak van heti 1-2-szer összejárni vele, hogy a szex meglegyen.
Már most borítèkolható, hogy rövid időn belül szètmentek. Ezt semelyik nő nem nèzi jó szemmel, hogy heti több dèlutant "otthon van hagyva", mert a kedves párjának a haverok fontosabbak. Lehet, hogy most rábólintott, de nem fog működni.
Ès de, nèzzük a te oldalad is, azèrt ajánlottunk többen is a heti 2 alkalmat (mondjuk mi összesen èrtettük, nem így ahogy csináltad), különben csak havi 2 alkalmat tartanánk normálisnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!