Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori az hogy ha egy nő nem akar gyereket?
23 éves férfi vagyok és én semmi féle képpen sem szeretnék gyereket és sokan hajtogatják nekem hogy akkor egyedül fogok meghalni stb. mert hogy minden nő akar gyereket.
Na már most tudom hogy ez nem igaz mert vannak olyanok akik nem szeretnének de ez mennyire gyakori a nőknél?
Ismertek olyan nőt aki nem szeretne gyereket vagy esetleg van köztetek ilyen? Ha igen akkor ti miért nem szeretnétek?
Válaszokat előre is köszönöm
50%.
50 éves vagyok és a korosztályom felének nincs is.
Ettől még sok igazság van abban, hogy nem lesz így senkid, mert onnantól, hogy elkezded a szexuális életet, belépsz a potenciális apák klubjába, és nem hisztizhetsz utólag, hogy nem akartad, ha már úgy alakult.
Enélkül a biztonság nélkül kevés nő hajlandó párkapcsolatra, ez így van.
En mostanaban dontottem ugy,hogy valoszinu nem lesz gyermekem.Lelkileg kisse fajdalmas lesz,de ez egy megoldas.
Azert nem szeretnek mert olyan vilagot elunk ami nem gyereknek valo,sot eleg sok gyereket elvesznek az anyjuktol es en ezt nem szeretnem.Elegge megviselne,inkabb a megelozest valasztom,hogy fojjon azoknak a feje aki ilyet csinal,ne az enyem.
Nem akarok egesz eletemben a gyerekemert harcolni.
2)A csaladtol es a hazassagtol is megundorodtam,mar a gondolat is felforditja a gyomromat mostanaban.23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!