Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen gyakori az hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori az hogy ha egy nő nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok és én semmi féle képpen sem szeretnék gyereket és sokan hajtogatják nekem hogy akkor egyedül fogok meghalni stb. mert hogy minden nő akar gyereket.

Na már most tudom hogy ez nem igaz mert vannak olyanok akik nem szeretnének de ez mennyire gyakori a nőknél?

Ismertek olyan nőt aki nem szeretne gyereket vagy esetleg van köztetek ilyen? Ha igen akkor ti miért nem szeretnétek?

Válaszokat előre is köszönöm

2019. okt. 19. 20:43
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok például, és szerintem nem ritkaság.

Miért nem szeretnék? Mindenekelőtt: nem vágyok rá. Igazából ez már önmagában szerintem éppen elég ok, de azért vannak még egyebek is: nem hiszem, hogy jó anya lennék, túlságosan szeretem ehhez a nyugalmat és a csöndet, túl nagy felelősség, kiborít a terhesség gondolata, túlnépesedünk amúgy is, mi lesz a világgal mire ő felnőne, jelenleg nem adottak a lehetőségek (pl ház mérete), jelenlegi szabályozások és szokások számomra nem lennének ideálisak. Stb. De úgy érzem, hogy a "nem vágyok rá" már önmagában is bőven elég.

Szerencsére teljesen egyetértünk a párommal ebben. A gyerekeket egyébként szeretem, szerencsére van a családban több gyerkőc is, akivel tudunk babázni, játszani, menni ide-oda, ha úgy van. :)

27N

2019. okt. 22. 11:09
 32/44 anonim ***** válasza:
35%

Én 23 éves lány vagyok.

És nagyon szeretnék gyerekeket........

2019. okt. 23. 22:57
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen nőt ismerek. A legtöbbnek van pàrja, férje, akik ugyanúgy nem akarnak. Marhasàg, hogy egyedül maradsz emiatt, ahogy az is , hogy minden nő gyereket akar. Balfalsàg.

Én se akarok gyereket, soha nem is akartam, és nem,nem vagyok egyedül. 10. éve együtt vagyunk a férjemmel.:) Ő se akar. Ennyi. Jobban szeretünk kettesben élni, 2 szép kutyàval.:))

Egyszerűen azért nem szeretnék gyereket, mert teher lenne szàmomra csak nyűg, felesleges nehézség amit nem akarok a nyakamba venni. Nem vàgyom se szaros pelenkàkra, se gyerekbömbölésre, se alvàsmegvonàsra, stb stb, és anyagilag is, rengeteg pénz egy gyerek. Azt inkàbb félretesszük, illetve egy részét elköltjük, élvezni akarjuk az életet, sok időt együtt tölteni. A gyerek ebben csak gàtolna. Hàlistennek nem kötelező senkinek gyereket csinàlni. Egyéni Döntés kérdése. Magadhoz való pàrt kell talàlni, és nem lesz semmi baj. 33/N ,30F

2019. okt. 24. 16:32
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
33. Vagyok. Még annyit, hogy én 15 éves korom óta tudom, hogy nem kell soha gyerek. Ez az érzés nem mindenkinél korfüggő:)
2019. okt. 24. 16:39
 35/44 he84 ***** válasza:
Oké kérdező, akkor jó, ha nem hagyod magad rávenni. Ám abban egyetértek az egyik válaszolóval, hogyha tudod hogy a barátnőd nagyon szeretne majd gyereket, de te nem, akkor jobb lenne mielőbb olyan barátnőt találnod, aki szintén nem akar gyereket nagy eséllyel, vagy biztosan. Ha ezt nem tudja rólad, akkor hitegetve van. Vagy tudja? Ha igen, talán reménykedik, hogy majd te is szeretnél gyereket idővel? Bár mondjuk kicsit fura szakító ok lenne az, hogy mert nem akarsz gyereket, ám ő igen. De ettől még nyilván jobb olyannal együtt lenni, főleg hosszútávon a te esetedben, aki nem akar gyereket és aki akar, annak meg olyannal, aki szintén akar.
2019. okt. 24. 20:21
 36/44 anonim ***** válasza:
73%
Én nem akarok, de ritka az ilyen.
2019. okt. 24. 20:57
 37/44 anonim ***** válasza:
77%

Én akarok!

Viszont úgy veszem észre,hogy egyre kevesebben akarnak...

2019. okt. 24. 21:00
 38/44 anonim ***** válasza:
55%

Mázlid van!

Nekem viszont nincs sajna

2019. okt. 24. 21:01
 39/44 A kérdező kommentje:

Barátnőm a kezdettől fogva tudja és reménykedik hogy máshogy fogok gondolkozni idővel és én próbáltam is de nem megy. Az a baj hogy minden más tökéletes csak ez nem és tényleg hülye szakító ok mert semmi köze úgymond kettőnk kapcsolatához, viszont a jövőre nézve mások a terveink és ezért meg tényleg az lenne a megoldás ha ilyen téren hozzánk illő párt találnánk. Csak pont ezért nehéz mert egyikünk sem akar más párt magának mert szeretjük egymást.

2019. okt. 24. 21:37
 40/44 anonim válasza:
88%
En 24 vagyok, sose fordult meg a fejemben hogy gyerek kell... Nem is akarok! Direkt ellokom magamtol az olyanokat akik csaladot akarnak
2019. okt. 25. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!