Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha megkérdeztem a barátomat hogy akar e majd gyereket és erre idegesen azt mondta hogy honnan a francból tudjam?
Az a helyzet hogy mind a 2en 25évesek vagyunk dolgozunk csak 70km-re lakik tőlem a párom és csak heti 1szer találkozunk én kettesben lakom az anyukámmal testvéreim már nem laknak velünk. A barátom meg az anyukájával meg az anyukája élettársával lakik, a barátomnak nincs testvére. Nagyon szeretem a barátomat és legszívesebben vele laknék. Hogyan tudjam elérni azt hogy össze akarjon költözni velem és velem akarjon élni és közös családot alapítani?
Én még nem most akarok gyereket hanem majd kb 3 év múlva
És ő akar gyereket egyáltalán, valaha is?
Ezt azért az elején szokták tisztázni...
Az régen rossz, hogy rá kell venni a barátod bármire, mert nem természetes vágy benne az, ami benned igen.
Borítékolom, hogy nem együtt fogtok megöregedni.
Vedd észre a valóságot!
Neki ez így jó! Heti rendszeres szex megvan, hétközben meg boldog szingli. Már ha...
Ezért nem ér semmit a távkapcsolat. 2 év alatt se tudtad kiismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!