Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha megkérdeztem a barátomat hogy akar e majd gyereket és erre idegesen azt mondta hogy honnan a francból tudjam?
Az a helyzet hogy mind a 2en 25évesek vagyunk dolgozunk csak 70km-re lakik tőlem a párom és csak heti 1szer találkozunk én kettesben lakom az anyukámmal testvéreim már nem laknak velünk. A barátom meg az anyukájával meg az anyukája élettársával lakik, a barátomnak nincs testvére. Nagyon szeretem a barátomat és legszívesebben vele laknék. Hogyan tudjam elérni azt hogy össze akarjon költözni velem és velem akarjon élni és közös családot alapítani?
Én még nem most akarok gyereket hanem majd kb 3 év múlva
Jelentheti azt hogy nem akar, pont a legrosszabbkor kerdezted meg, avagy eleve ideges volt stb.
Azert ezt - plane 25 evesen- mar az elejen illik tisztazni. Ha nincs kozos erdek vagy jovokep mire fel jottetek ossze? Tetszett a mosolya? Ennyi neked eleg???
Őszintèn? Èn azt gondolom, hogy neki semmi komoly terve nincs veled. Legalábbis a leírtak alapján. Nem vèletlen lett ideges, mikor komolyabb tèmaról kèrdezted.
Heti 1 találkozás mire elèg? Semmire. Legalábbis ha 2 ember szereti egymást, akkor ennèl többre vágyik, ès gondolkozik azon hogy lehetne ezen változtatni.
De úgy tűnik a párod jól elvan így, heti egy fix punci megvan aztán kèsz.
Rávenni sehogy nem tudod. Ezt vagy èrzi, hogy veled tervezi a jövőjèt, vagy nem.
Azèrt ülj le beszèlni erről vele, mert azèrt 25 èvesen igenis időszerű kèrdèsek ezek, de ha felhúzza magát, hárít, akkor tudod a választ. Onnantól kezdve eldöntheted, hogy húzod-e mèg tovább az időd egy ilyen tini jellegű összejárogatással, vagy tovább lèpsz, ès keresel mást, akivel egyeznek a terveitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!