Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem akar velem szexelni? Mikor megkerdeztem miért? Nem mondott rá ügy semmit. Kerüli
Mire értette hogy nulla vagy?
Egyébként nincs veled baj nyugi. Ha lenne akkor korábban se feküdt volna le veled. Nem lehet hogy más baja van és rajtad vezette le? Vagy egyáltalán sose akar lefeküdni veled? Ez esetben arra gondolnék hogy tényleg can valakije.
hogy van e valakije, azt nem tudom... De az biztos, hogy ha csak az egyik fél kezdeményezi a szexet, vagy láthatóan aktívabb az egyik fél a szex terén az rányomja a kapcsolatra a bélyegét... Mert abban igaza van, hogy a nőnek nem elég széttenie a lábát... Hogy rád is igaz-e azt persze nem tudom...
Két megoldás van... Az egyik az hogy szakítotok és megy ki ki a maga útján...
A másik az, hogy leültök és nyugodtan megbeszélitek a dolgot... Ez esetben légy őszinte és ne kombináld túl amit ő mond... Amit mond, az csak annyit jelent, amit mond... Nem többet, nem kevesebbet, pont azt...
Mi nem tudhatjuk, te milyen vagy a szexben, de ha tényleg annyi, hogy szétrakod a làbad, akkor tényleg ne csodàlkozz.
Egy férfinek ez nem elég. Bőven nem elég...
Sajnos igaza lehet az előttem szólónak.Ha nem adsz meg mindent a barátodnak,akkor könnyen lehet,hogy rád unt.
Mennyire színes a szexuális életetek?Mennyire vagy bevállalós?Milyen vágyai vannak?Azokat meg tudod e adni neki?El kellene ezekről beszélgetni egymással.
És természetesen a te vágyaidról is.
De akkor is bunkón viselkedett!
F40+
Utolsó alatt a 7-est értettem :)
9-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!