Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem akar velem szexelni? Mikor megkerdeztem miért? Nem mondott rá ügy semmit. Kerüli
Gondolom az első szerelmed, ha 3 éve tart és 20 éves vagy... hát ennyi volt.
Ha szeretne az se volna érdekes, hogy mennyire vagy szexművész, szerintem egyszerűen elege van már a kapcsolatból.
Szóval jobbnak látom, ha véget vetsz ennek, mi lesz ebből még 3 év múlva?
Egy jó kapcsolat nincs meg minőségi szex nélkül sokáig.
Hiába van meg a szeretet.
Szeretem a vajas kenyeret.De üresen megunom pár nap után :)
Mikor én ezt megkaptam, már ott figyelt a harmadik fél.
De nem volt képe felvállalni, csak én minden voltam már, csak jó nem.
Nagy pofa van, csak mikor színt kellene vallani, inkább alázzuk a másikat. És itt kimerült a kommunikáció.
Mert mindegyik akkora szexbajnoknak hiszi magát, mintha Ők úgy születtek volna. Hagyjuk már, a saját kudarcukat is a nőkön vezetik le!
Szóval be ne beszéld magadnak, hogy egy nulla vagy! Tudsz Te annyit, mint Ő, gondolom Te is ugyanannyit szexeltél Vele, mint Ő Veled. Miről beszél?! Ő egy nulla, ha 3 év alatt nem volt fantáziája, hogy rávezessen Téged egy-két új pozícióra. Ő az idősebb, húzd le a budin!!!
"szeretem a vajaskenyeret, de üresen megúnom pár nap után"
erre meg, hát ez az! Pár nap után... De ennek felismeréséhez nem kell 3 év. Gondolom 2 évig meg Te voltál az Istennő! Menjen már a fenébe, kis sunyi!
Ha neki ilyen gondjai vannak, akkor nem hiszem, hogy mással menne... orvoshoz kéne mennie, nem ilyen hülyeségeket mondani neked. "egy nulla vagyok es nem csak szetteni kell a labad."
Konkrétan ő a nulla, és ha nem képes ezt érett ember módjára kezelni, akkor főleg lapát....
Ha három év alatt nem jött rá, hogy valami súlyos problémája van, és ennek megoldása helyett téged fikáz...
akkor egyrészt ostoba, másrészt szemtelem - te meg a türelem mintaképe vagy, de lassan kereshetnél egy normális pasit, aki SZERET téged, és még szexelni is lehet vele.
Rá egyik se jellemző, ahogy írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!