Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen gyakori az hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori az hogy ha egy nő nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok és én semmi féle képpen sem szeretnék gyereket és sokan hajtogatják nekem hogy akkor egyedül fogok meghalni stb. mert hogy minden nő akar gyereket.

Na már most tudom hogy ez nem igaz mert vannak olyanok akik nem szeretnének de ez mennyire gyakori a nőknél?

Ismertek olyan nőt aki nem szeretne gyereket vagy esetleg van köztetek ilyen? Ha igen akkor ti miért nem szeretnétek?

Válaszokat előre is köszönöm

2019. okt. 19. 20:43
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
57%

Nekem se kell, es no vagyok.

Szerencsere egyre tobben gondolkodnak igy, igy is tobb ember van mar,mint amennyi kellene.

2019. okt. 19. 21:55
 22/44 anonim ***** válasza:
89%

Majdnem 26 éves vagyok, és szerintem soha nem szeretnék gyereket, nem is szeretem őket, meg a kötöttség része sem tetszik a gyerekvállalásnak.

Szerintem egyre többen vállalják ezt fel, régebben ez "ciki" volt, hogyha valaki nem akart gyereket, ezért is szült boldog-boldogtalan.

2019. okt. 19. 22:03
 23/44 anonim ***** válasza:
76%
18 vagyok és már kb 8 évesen (igen, ilyen korán) eldöntöttem hogy nem fogom szülni, sőt amíg a többi kislány papás-mamásozott én valahogy soha nem tudtam képzeltem el magam gyerekkel. Tudom hogy még nagyon fiatal vagyok, de nagyon nem bírom
2019. okt. 19. 22:14
 24/44 anonim ***** válasza:
68%

Véletlen hamarabb elküldtem...

Na szóval tudom hogy még fiatal vagyok meg sokak szerint éretlen, de nagyon nem szeretem mikor a tipikus "majd később meggondolod" dumával jőnnek. Nem, szinte biztos h nem gondolom meg magamat.

Egyrészt nem szeretem a gyerekeket és tudom magamról hogy nem jó anya lennék. Egy macskáról se tudok egy hétnél tovább gondoskodni.

Megbánnám, érzelmileg nagyon labilis vagyok és tuti szülés utáni depresszióm lenne.

Félek a szüléstől, nem akarok fájdalmat érezni kőzben, mert sokaknál akár 14 óráig is tarthat a vajúdás. Attól is viszolygok hogy majd fel szedek pár kilót vagy meg maradnak a szülés utáni hegek, esetleg lógósabbak lesznek a melleim szoptatás után.

Szóval én biztos hogy nem szeretnék majd soha gyereket.

2019. okt. 19. 22:20
 25/44 he84 ***** válasza:
85%
Vannak jó páran olyan nők is, akik nem akarnak gyereket valóban sose. Én nőként már 12-13 éves kislány koromban úgy döntöttem, hogy soha nem szeretnék gyereket, ami azóta is így van ugyanúgy több mint 30 éves nőként is. Így is épp elég sokan vagyunk a Földön, nekem ez az egyik okom rá, hogy miért nem. A többi okom, hogy engem nem tenne boldoggá egy gyerek nevelése, inkább teher lenne, nem érzem magam rá alkalmasnak, nagyon érzékeny vagyok, magamtól tuti nem vállalok és elvárásból mások miatt pláne nem. Egyik rémálmom, hogy véletlenül is teherbe essek. Na meg eléggé rettegek a szüléstől, az abból eredő esetleges kis kockázatoktól, ami engem is, a gyereket is érintheti. Na meg előbb-utóbb nem lenne elég türelmem a gyerekhez, ezt jól tudom magamról, hajlamos lennék ráunni, nem lennék jó szülő, nem szeretném azt, ha szegény gyerek szenvedne mellettem, vagy hiányt szenvedne, így inkább ne is legyen. Ettől még szeretem a gyerekeket egy bizonyos szintig, de nem imádom őket azért és az adott gyerektől is függ ez. Még az is ok, hogy nem szeretnék a gyerek miatt háttérbe szorulni és elhanyagolni másokat se, akikkel jóban vagyok. Na meg nem kötelező szaporodni, nem értem egyesek miért hiszik azt, hogy csak gyerekkel lehet jó és tartalmas az élet. Ez nem így van, jobb lenne, ha a gyermekvállalók ezt megértenék és nem piszkálnák, nem győzködnék azokat, akik nem szeretnének gyereket vállalni bármilyen okokból. Csak mert sajnos ilyen is van. És kérdező, ne hagyd magad, hogy mások rávegyenek, te döntöd el, ne figyelj rájuk.
2019. okt. 19. 22:20
 26/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattatok :)

Előttem válaszoló: nem hagyom magam ez sosem volt opció mivel nem csak nem szeretnék gyereket de egyszerűen tönkre menne az életem tőle én úgy érzem, tehát nincs az az isten hogy bárki vagy bármi rávegyen akaratom ellenére.

2019. okt. 19. 22:37
 27/44 anonim ***** válasza:
79%

Mi sem akarunk párommal egyáltalán gyereket, nem volt soha változás ebben. A kapuzárási pánik is csak azt erősíti bennünk, hogy kismillió dolog és élmény van még amit át kell élnünk és meg kell tennünk, ami teljesen összeegyeztethetetlen egy gyerekkel. Az összes indokunkat felsorolták már előttünk szerintem mások, talán egyet tudnék még plusszba mondani. Egyszerűen gyűlölöm az emberek undorító, felelőtlen hozzáállását a gyerekvállaláshoz. Ha akarsz venni mondjuk egy autót meghallgatsz legalább 10 indokot, hogy miért ne és mekkora felelősség meg mennyi pénz. Bezzeg ha gyereket akartok vállalni senkinek eszébe sem jut ellenvélemény mert ugye a gyerek az mindig áldás, kit érdekel ha rámegy a gatyátok is.

Egyébként én sok ilyen nőt ismerek. Az az igazság, hogy értelmiségi, tanult körökben egyáltalán nem ennyire ajnározott dolog a gyerekvállalás. Egy intelligens, karrierista ember aki szeretne valamit kihozni az életéből és tényleg boldogan élni hallani sem akar a gyerekvállalásról manapság. Ez a mindenképpen gyereket kell szülni mentalitás csak 90 IQ alatt jellemző olyan embereknél akiknek nem nagyon vannak céljaik. Azokban a körökben ahol mi mozgunk a párommal egyáltalán nem divat már a gyerekvállalás.

2019. okt. 19. 23:30
 28/44 anonim ***** válasza:
47%

15-re: Kérdező, akkor ha bármit megtennél a barátnődért, kivéve a gyermekvállalást,amit Ő nagyon szeretne, akkor tedd meg érte, hogy elengeded,de nagyon gyorsan! Eleve szerintem ez nem igazi szerelem és nem, nem azért,mert nem szeretnél gyermeket, hanem mert már most arról írsz ki kérdést, hogy fogsz-e találni más nőt. Szóval evidens, hogy nem a barátnőddel fogsz maradni, akkor meg ne húzd már az idejét.

A konkrét problémán kívül a kérdésedre válaszolva, biztosan találsz olyat aki szintén nem szeretne. Viszont arra is készülj fel, hogy korotokból adódva,ez bizony változhat mindkét fél részéről az idő előrehaladtával. De persze olyan is van, hogy nem változik! Ez azért még mindig egy rizikós terep!

2019. okt. 20. 09:59
 29/44 anonim ***** válasza:
91%
Én sem szeretnék sosem. Nem is lehetne egy velem született betegség miatt, meg egyébként sem szeretem a gyerekeket, babákat. N32
2019. okt. 20. 17:24
 30/44 A kérdező kommentje:

De igazi szerelem van. Minden tökéletes kivéve ezt az egy dolgot. És nem azért írtam ki a kérdést hogy lássam az esélyeimet csak kíváncsi voltam hogy a barátnőmnek igaza van-e hogy szinte mindenki akar-e gyereket

2019. okt. 20. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!