Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori az hogy ha egy nő nem akar gyereket?
23 éves férfi vagyok és én semmi féle képpen sem szeretnék gyereket és sokan hajtogatják nekem hogy akkor egyedül fogok meghalni stb. mert hogy minden nő akar gyereket.
Na már most tudom hogy ez nem igaz mert vannak olyanok akik nem szeretnének de ez mennyire gyakori a nőknél?
Ismertek olyan nőt aki nem szeretne gyereket vagy esetleg van köztetek ilyen? Ha igen akkor ti miért nem szeretnétek?
Válaszokat előre is köszönöm
Igen ez meg még egy dolog nálam hogy én is introvertált vagyok. Szeretem a nyugalmat a békét és többet szeretek egyedül lenni a szobámban és ellenni magamban mint az átlag ember. És gyerekkel ez lehetetlen lenne
Ó, nagyon fiatal vagy még ezt kijelenteni.
30 éves vagyok. Egész életemben elítéltem a gyerekvallalast. Rühelltem őket. A terhes nőket főleg, meg ahogy a hülye majmaik viselkednek.
Aztán láss csodát, 28 évesen megismertem a férjemet, és egyszerűen minden vágyam lett hogy legyen gyerekünk. Azt akarom, hogy kettőnkből legyen. Nem tudom hogy fogalmazzam meg. Nem gyereket akartam hanem az ő gyerekét akartam.
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Nálam a szerelem és az igazi megtalálása hozta meg a vágyat, simán lehet így nálad is.
Persze nem biztos és az sem baj, ha így marad. Sok nő nem akar gyereket, általában, azok, akik nagyon sok energiát fektetnek tanulásba és munkába.
Nem szeretnék gyereket, mivel nem érzem magamat alkalmasnak rá.
Lehet megkövezni, de nem rajongok értük.
Menekülőre fogom, ha a közelükben vagyok, vagy elkezdenek hisztizni.
Lassan már 30 leszek, nem hiszem hogy ez az álláspont változna.
13#
Hát épp ez az egyik oka annak hogy kiírtam a kérdést. Van egy barátnőm mindennél jobban szeretem 3 éve együtt vagyunk és én képes lennék vele örökké vele maradni de ő nagyon szeretne gyereket és én meg nagyon nem. Bármit megtennék érte de ezt az egyet nem tudom. Tehát rajtam sajnos ez sem segít
Én nem akarok, szerintem nem is lennék jó anya. Nincs bajom a gyerekekkel, aranyosak, de úgy érzem hogy fel kéne adnom miattuk az egész életem. Szeretem a munkám, nem akarom itthagyni amíg elmegyek szülni illetve ha jönnék vissza menne bölcsibe, ami szerintem a gyereknek se jó ha már pár hónaposan le van így passzolva. A férjem és én is elég karrieristák vagyunk, de a hétvégét meg a szabikat szeretjük közösen tölteni, utazni, ezt gyerek mellett már nehezebb lenne megoldani.
Amúgy én sose akartam gyereket, de mikor fiatalabb voltam egyfolytában letudták azzal hogy majd meggondolod magad, majd ha megtalálod az igazit, majd ha a barátnőid, testvéreid szülők lesznek stb stb. 38 éves vagyok, úgy érzem a férjem az igazi, sok gyerek van már a környezetemben, ha úgy adódik elvagyok velük, de valahogy nem akarok sajátot. Nem tudom mennyire gyakori ez, én nem tudok olyat a környezetemben aki hasonlóan nem akarna gyereket, legtöbb barátnőmnek már 2-3 is van.
Szerintem olyan, aki tényleg nem akar gyereket és emellett az elképzelés mellett ki is tart örökre, nagyon kevés van férfiban is és nőben is.
De igen, ismerek ilyen nőt, nem is egyet, ha ez megnyugtat.
42 vagyok, sose akartam. Nem erdekel a dolog.
Birom a gyerekeket, de csak 1 oraig, utana visszavagyom a nyugalmas szobamba, a csondbe.
Nem birnam elviselni, hogy valami visitozo kis ize ott legyen napi 24 oraban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!