Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítélitek azt, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elítélitek azt, ha egy nő a szexuális zaklatásra durva agresszióval válaszol?

Figyelt kérdés

Két eset is történt velem, és több férfiismerősömnek ellentétes erről a véleménye.

Az egyiknél a mozgólépcsőn álltam miniszoknyában és harisnyában, mikor a mögöttem álló, félelmetesen rusnya fiatal "férfi" elkezdte simogatnia combom és benyúlt a lábam közé, én meg válaszul teljes erőből belekönyököltem az arcába, és mivel pont felért a mozgólépcső, elrohantam, pedig ordítozott utánam.

A másik esetnél pedig táncoltam házibuliban egy sráccal, aztán a falhoz nyomott és benyúlt a pólóm alá, próbáltam ellökni a kezét, kértem, hogy hagyja abba, de ellenállt, ezért felrántottam a térdem és pont tökön találtam, amitől azonnal elengedett, és elhordott mindenféle szemét k.urvának.

Egy társaságban előkerült ez a két eset, és a jelenlévő férfiak többsége elítélte, amiket csináltam, szerintük semmilyen férfi nem érdemel ilyen kaliberű dolgokért ilyen veszélyeztetést.

Nektek mi a véleményetek? Mit kéne akkor csinálni ilyen esetekben?

2017. nov. 3. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól tetted.
2017. nov. 3. 20:58
 42/63 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kell csinálni velük, mert nem erre számítanak. Ezek a mocskok nem csak veled teszik ezt meg, hanem megtették már több másik nővel, akik viszont nem reagáltak így. Éppen ezért érzik magukat elég bátornak ahhoz, hogy letapizzanak vadidegen nőket. Úgyse tesz semmit.

Azért kell az ilyen perverzeknek egy jó nagyot bemosni, vagy hangosan megszégyeníteni. Talán akkor elmegy a kedve, és többet nem molesztál senkit.

2017. nov. 3. 21:05
 43/63 A kérdező kommentje:
Én teljesen támogatom, hogy mindenki reagáljon így! Akár nő, akár férfi az áldozat. :)
2017. nov. 3. 21:09
 44/63 anonim ***** válasza:
2%

Én sem láttam még ilyet, hogy valaki nyíltan zaklasson és molesztáljon szexuálisan egy nőt.

Nálam is elég kamuszagú az egész sztori. Főleg a rusnya férfis résznél. Ha egy sportos, jóképű, számodra nagyon vonzó férfi markolászta volna a feneked akkor biztosan nem könyökölsz és elszaladsz, hanem visszamosolyogsz vagy nyílt ajánlatot teszel. Kár tagadni, minden ember így működik férfiak és nők egyaránt.

2017. nov. 3. 21:34
 45/63 A kérdező kommentje:
Nem mindenki egy ostoba, agyatlan k.urva, hogy akkor is odalegyen egy jóképű fazonért, ha az egy seggh.ülye, bunkó paraszt. Sajnálom, ha ez neked új. De gyanítom, hogy te is trollkodsz.
2017. nov. 3. 21:35
 46/63 anonim ***** válasza:
26%

Attól függ mi az a durva agresszió. Megölni, megnyomorítani, megkéselni és tartós kárt okozni az egészségében nem kéne. Egy pofon, tökön rúgás még okés, ha a felszólításra sem hagyja abba a zaklatást.

Egyébként meg nem kéne homár cigózni, meg valakit akarata ellenére lefényképezni. Ezzel a viselkedéssel és ilyen kifejezéseket használva ti sem vagytok különbek a beszólogató vagy önkielégítést végző férfiaknál.

2017. nov. 3. 21:38
 47/63 anonim ***** válasza:
93%
Már ne haragudj, de én se kértem őt, hogy evés közben tolja a hímtagját az arcomba. Nyilván nem fényképezgetek random embereket az utcán, de ha ő ilyeneket csinál, akkor vállalja a következményeit. Egy fénykép még nem is akkora nagy dolog, ha a pasim ottvan, lehet be is húz neki egyet. Akkor majd legközelebb nem dugdossa a kukacát kéretlenül mások orra alá.
2017. nov. 3. 21:47
 48/63 A kérdező kommentje:
A fénykép még a rendőrségnek is hasznos lehet, lehet vele bizonyítani, hogy mit művelt. :)
2017. nov. 3. 21:51
 49/63 anonim ***** válasza:
100%

"Én sem láttam még ilyet, hogy valaki nyíltan zaklasson és molesztáljon szexuálisan egy nőt. "

Pont nem rég történt velem. Helyszín a Körút a Bala és Harminckettesek tere között, este 8 óra körül. Barátommal mentem, ő bement egy boltba, én kint vártam, nem volt kedvem bemenni. Erre a pofámba jött egy alak és tapizni akart. ELkezdtem vele kiabálni és pont jöttek mások, így lelépett, de lehet nekem is inkább pofán kellett volna baxnom.

2017. nov. 3. 22:04
 50/63 anonim ***** válasza:
86%

Az arcon könyökölés, pláne mozgólépcsőn, nagyon könnyen halált okozhat. Ilyen esetekben egy g*ci nagy pofont és kiabálást javaslom, majd menj onnan. Ha nem enged, akkor könyököld arcon. A tökönrúgás oké volt abban a helyzetben szerintem.

31/f

2017. nov. 3. 22:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!