Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire durva korkülönbség? Megismerkedtem munkahelyen egy 18eves lannyal, nagyon szimpatizálunk egymással és randi is lesz a héten! 43eves férfi vagyok! Eleggé egy hullámhosszon vagyunk és sok mindenben egy a véleményünk!
Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 14:52
2/14 anonim válasza:
Hát a legideálisabb, legnaivabb forgatókönyv szerint sem fogtok együtt megöregedni.
3/14 anonim válasza:
Egy 18 éves lány még rengeteget változik, még fogalma sincs igazából kicsoda,még nem igazán felnőtt, csak papíron stb. Szóval hosszabb távon nem hiszem, hogy működne, de persze vannak csodák.
5/14 anonim válasza:
Jah csak az egetverő szerelem és az uránszerű' kidugárzásod hajtja,hidd el ez valódi érzelem:XD
Hajrá csak most,csak neked!
6/14 anonim válasza:
en annyi idos vagyok mint te de eszembe nem jutna 32-35 ev alatti novel kapcsolatot letesiteni
szerintem ez mar a beteg kategoria
7/14 anonim válasza:
Hosszabb kapcsolatra szerintem nem igazán lenne jó ..!
Mázlista vagy ha össze jösz vele !!
8/14 anonim válasza:
Legfeljebb szexkapcsolat lehet belőle.
9/14 anonim válasza:
Szánalmas. Keress egy felnőtt nőt.
10/14 anonim válasza:
Nem mondom, hogy tuti összejön a dolog és foglald le most a templomot, de én is 18 éves voltam, mikor összejöttem a férjemmel, aki szintén idősebb nálam. Nem ennyivel, 11 év van köztünk, de a szitu igazából tök hasonló. Lassan 8 éve vagyunk együtt, és minden tökéletes, még mindig imádjuk egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!