Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítélitek azt, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elítélitek azt, ha egy nő a szexuális zaklatásra durva agresszióval válaszol?

Figyelt kérdés

Két eset is történt velem, és több férfiismerősömnek ellentétes erről a véleménye.

Az egyiknél a mozgólépcsőn álltam miniszoknyában és harisnyában, mikor a mögöttem álló, félelmetesen rusnya fiatal "férfi" elkezdte simogatnia combom és benyúlt a lábam közé, én meg válaszul teljes erőből belekönyököltem az arcába, és mivel pont felért a mozgólépcső, elrohantam, pedig ordítozott utánam.

A másik esetnél pedig táncoltam házibuliban egy sráccal, aztán a falhoz nyomott és benyúlt a pólóm alá, próbáltam ellökni a kezét, kértem, hogy hagyja abba, de ellenállt, ezért felrántottam a térdem és pont tökön találtam, amitől azonnal elengedett, és elhordott mindenféle szemét k.urvának.

Egy társaságban előkerült ez a két eset, és a jelenlévő férfiak többsége elítélte, amiket csináltam, szerintük semmilyen férfi nem érdemel ilyen kaliberű dolgokért ilyen veszélyeztetést.

Nektek mi a véleményetek? Mit kéne akkor csinálni ilyen esetekben?

2017. nov. 3. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
Jogos. Senki ne fogdossa a másikat.
2017. nov. 3. 19:58
 12/63 anonim ***** válasza:
10%
Huha fogdosott egy csaj 10 es
2017. nov. 3. 19:59
 13/63 anonim ***** válasza:
12%
Mázlista
2017. nov. 3. 19:59
 14/63 anonim ***** válasza:
25%
Viccelek csak
2017. nov. 3. 20:01
 15/63 Heart of Darkness ***** válasza:
90%
Szerintem akár nyugodtan egy széket is hozzávághatsz az illetőhöz, hogyha akaratod ellenére fogdos vagy zaklat. Nehogy már jaj szegény zaklató tapló felet ne bántsuk, mert nehogy baja legyen..
2017. nov. 3. 20:01
 16/63 anonim ***** válasza:
0%
Marmint ha nem joszandekkal fogdos
2017. nov. 3. 20:02
 17/63 anonim ***** válasza:
7%
Mert nyilvan azmas ha nem jon be
2017. nov. 3. 20:04
 18/63 anonim ***** válasza:
72%
#metoo :D nemam :D Ferfikent szerintem jogos. Sose nyulkaltam be csaj ruhaja ala ugy hogy kozben nemet mondott. Idegen csaj szoknyaja ala meg plane!! Szerintem jol tetted te kis Connor McGregor
2017. nov. 3. 20:05
 19/63 anonim ***** válasza:
14%

Ha még igaz is lenne ez az egész trollkérdés, akkor sem tudnálak sajnálni. Ha egy jó pasi csinálta volna, akkor most arról szólna a kérdés, hogy "miért nem keres azóta ?" vagy valami hasonló...

"félelmetesen rusnya fiatal "férfi"" --> provokatív trollkérdés.

2017. nov. 3. 20:12
 20/63 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted oké lett volna, ha hasonló helyzetben az engem hátulról fogdosó csajt lerúgom a mozgólépcsőn?"

Szerintem igen, és én vérfeminista vagyok. Ez az egyenlőség.

2017. nov. 3. 20:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!