Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mióta ilyen durva a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta ilyen durva a lányok után füttyögés, catcalling itthon?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben vettük észre barátnőimmel, hogy egyre durvább a helyzet.

Nem is feltétlenül tipikus tahókról van szó, viszonylag jól szituált, huszonpár éves srácok középkategóriás kocsikban pl.

A múlt héten a kánikulában nyilván az ember kicsit jobban nekivetkőzik, de ez nem mentség.

A minap sétáltunk ketten, fagyival, famrershortban, barátnőm lenge blúzban, én férfipólóban felkötött hajjal, napszemüvegben, mire kikiabálnak ránk a fent említett okénak kinéző srácok, hogy így megb.sználak, úgy megb.sználak. Sima ujjmozdulattal elintéztük volna, de még akkor sem hagyták abba, csak folytatták, most már olyannal, hogy beverem a fejeteket.

Ma egyedül voltam boltban, hoszzú nadrág, ujjatlan póló, egy férfi elkezdett hozzám beszélni, én pedig a napszemüvegem felhelyezésével és elfordulással próbáltam kifejezni az érdeklődésem hiányát. Erre megfogja a vállamat, magához fordít, hogy az ilyen beképzelt k.rvákat szokták a bokorban hagyni miután halálrab.szták.

Hasonló sztorik végtelen sorát tudnám még felhozni tőlem és barátnőimtől.

Amíg külföldön éltem, nem tapasztaltam ilyet, de előtte sem Magyarországon.

Más is tapasztalja?

20L

2017. jún. 25. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Amikor én tizenéves voltam, kb az volt 10-12 évvel ezelőtt, nem volt ilyen durva a helyzet. Utánam csak utánam fütyültek, meg megnéztek, de ilyen durvát szerencsére nem kaptam.

Lehet ez annak a következménye, hogy nagyon sok kislány tényleg k..rvaként viselkedik, kihasználják a srácokat, és nagyon sok pasi már csak használati tárgyként tekint a női nemre. Viszont ezzel az a baj, hogy általánosítanak, és mindenkire ráhúzzák a saját maguk által elszenvedett problémát.

2017. jún. 25. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Ahogy mondtam már korábban, két megoldás javallott:

1. Hangosan odakiabálsz, hogy: Mi van, rigó bäszta anyádat?

2. Szembemész a beszólásnak. Odamész hozzájuk, és hangosan megszégyeníted mindenki előtt, hogy "Na gyerünk, mutasd meg mit tudsz, itt vagyok, kezdj bele gyorsan. Ennyit tudsz? De szar!" :D

El fognak tűnni a retekbe.

2017. jún. 25. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Magyarországon ez valóban gyakori jelenség. Buta, proli, bunkó, agresszív emberek simán, következmény nélkül gyalázhatnak/inzultálhatnak nőket az utcán. Füttyögéstől kezdve a nyilvános alázáson (pl. menstruáció felőli érdeklődés, kéretlen véleménnyilvánítás mellről, fenékről, szexuális fantáziáról, jobn esetben nem az utca túloldaláról ordítva) és a farokverésen át a tapogatásig, "alányúlásig" bármi belefér...

A nemi erőszak (és a családon belüli erőszak) kapcsán a rendőrség is - alig burkoltan - az áldozathibáztatással él.

Üdv Magyarországon!

:(

2017. jún. 25. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
2-es, te nő vagy? Halál komolyan meg mered ezt csinálni, hogy odamész egy ilyen "férfihoz" és elkezded provokálni?Én remegve fsnám össze magam...
2017. jún. 25. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Sok a bunkó ember, de ez nem hungarikum.
2017. jún. 25. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon sok az ütődött IQ-csatár, ők a mai mosléktársadalom végtermékei. Ők azok, akik szerint az utcán való ismerkedés a non plusz ultra (és jól lepontoznak, ha közlöd velük, hogy proli dolog). Olvasd el az ezzel kapcsolatos kérdéseket, tele van lepontozós pronyókkal.
2017. jún. 25. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Húgom azt mondta, hogy amikor “üzleti páncélt” (sötétszürke, vagy tengerészkék nadrágkosztüm) hordva száll ki céges autójából egy irodaház elött, akkor az építőmunkások sosem mernek beszólni.
2018. ápr. 23. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

a sok elmeháborodott azt hiszi, így tényleg összeszedhet valakit

olyan sötétek mint a metróalagút áramszünetben, és ilyenek akarnak csajozási tanácsokat adni :DDDDDDDDDDDD közröhej

szerintem is proli dolog a leszólogatás, nem véletlen azok csinálják akik

és nem véletlen hogy azok helyeslik akik.

2021. jan. 25. 20:03
 9/9 everlight válasza:
0%
Ó Mintha nők sosem tettek volna szexuális megjegyzést férfiakra.
2021. dec. 17. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!