Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg itthon van?
Azért nem megyek oda mert Debreceni vagyok. És a családja van állítólag vele nem akarom zavarni, ha rosszul van...
Viszont tényleg nem értem ezt a videót amit posztolt. Nem reagál mellesleg az üzeneteimre... De ezt írtam.
Szerintem hazudik, azon se lepődj meg ha ilyen mocskos módon akar "szakítani".
Amúgy menj át hozzá olyan órában amikor otthon szokott lenni és kiderül, hogy a szobájában nyaral-e.
Ha a testvérem beteg lenne és én kezelném az üzeneteit mindenkinek írnék, de legfőképpen a párjának és közeli barátainak, hogy hogy s mint van, nem pedig snapchatre raknék ki régi hülyeséget a nevében (aki annyira beteg, hogy az üzeneteire sem válaszol az más közösségi platformokat sem nyomkod). Szóval a történet ebből a szempontból is gyanús.
Valamiért le akarnak rázni.
Távkapcsolat? Mióta tart, és mennyire jöttök ki jól, stb.? Mert ez a kis szitu több szempontból is sántít. Ilyet nem lehet tenni olyannal, aki elvileg a párunk! Őt mindig kellene értesíteni vagy értesíttetni a hogylétünk felől! Nincs semmi baja szerintem, egyszerűen leráznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!