Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítélitek azt, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elítélitek azt, ha egy nő a szexuális zaklatásra durva agresszióval válaszol?

Figyelt kérdés

Két eset is történt velem, és több férfiismerősömnek ellentétes erről a véleménye.

Az egyiknél a mozgólépcsőn álltam miniszoknyában és harisnyában, mikor a mögöttem álló, félelmetesen rusnya fiatal "férfi" elkezdte simogatnia combom és benyúlt a lábam közé, én meg válaszul teljes erőből belekönyököltem az arcába, és mivel pont felért a mozgólépcső, elrohantam, pedig ordítozott utánam.

A másik esetnél pedig táncoltam házibuliban egy sráccal, aztán a falhoz nyomott és benyúlt a pólóm alá, próbáltam ellökni a kezét, kértem, hogy hagyja abba, de ellenállt, ezért felrántottam a térdem és pont tökön találtam, amitől azonnal elengedett, és elhordott mindenféle szemét k.urvának.

Egy társaságban előkerült ez a két eset, és a jelenlévő férfiak többsége elítélte, amiket csináltam, szerintük semmilyen férfi nem érdemel ilyen kaliberű dolgokért ilyen veszélyeztetést.

Nektek mi a véleményetek? Mit kéne akkor csinálni ilyen esetekben?

2017. nov. 3. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted. Mit képzelnek az ilyen faxok? Főleg, amelyik kérésre sem hagyta abba.

Akik szerint ez nem elfogadható, akkor mit tennének, ha egy homár cigó benyúlna a lábuk közé? Azért a homár cigót írtam, hogy elképzeljék, mennyire kívánta a búsba a kérdezó az illetőket.

2017. nov. 3. 20:27
 32/63 anonim ***** válasza:
Mas korosztaly ne tapizzon illetve ha van baratnom akkor se
2017. nov. 3. 20:27
 33/63 anonim ***** válasza:
10%

Jó kis unatkozós péntek esti kérdés.

Provokálás szempontjából elmegy, de lerí hogy kamu az egész.

2017. nov. 3. 20:28
 34/63 anonim ***** válasza:

"Nem a nők hibásak azért, ha meghurcolnak téged."

Technikai értelemben nem, bár vlsz sok nő osztaná azt a véleményt, hogy nőt még ilyen körülmények között sem szabad megütni. Szerintem az ilyen megkülönböztetés ellen pont, hogy nőknek kellene felszólalniuk, mert ha férfi teszi, akkor elütik a dolog élét azzal, hogy hát persze, még egy nőgyűlölő férfi. És akkor máris nem kell komolyan venni.

2017. nov. 3. 20:28
 35/63 A kérdező kommentje:

Jellemző hozzáállás, hogy ha ilyen történik, az persze kamu. :) Sajnálom, de nem az, pedig jobb lenne.

Kíváncsi voltam, hogy milyen a közvélekedés erről, és kész. Megtörtént esetek, örülök, hogy ennél durvább nem történt velem ilyen téren. Ennyi.

2017. nov. 3. 20:29
 36/63 anonim ***** válasza:
100%

"A molesztált nők nagy része magának köszönheti az ilyesmit. A q r v ás öltözékükkel és viselkedésükkel."

Na ne mondd! Először is a megerőszakolásoknak a statisztikák alapján semmi köze az öltözékhez, másodszor semmilyen ruha nem jogosít fel arra, hogy erőszakoskodjon egy férfi egy nővel.

37/63 anonim ***** válasza:
68%

"Szerintem jol tetted te kis Connor McGregor"

Vagy inkább kis Sarah Connor. xD

38/63 anonim ***** válasza:
12%

Mert a nőket bármi feljogosítja, hogy hűzzák szexuálisan a férfiak agyát ?

Ja egyébként ha már ilyen állítást teszel, akkor mutass statisztikát.

2017. nov. 3. 20:32
 39/63 A kérdező kommentje:
Ne etessétek a tetű trollocskát! :) Semmi értelme.
2017. nov. 3. 20:33
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól tetted. Ma nekem is ilyen bevonzom a perverzeket napom volt... Épp a kedvenc humuszbárunkban ebédeltünk a barátnőmmel, ilyen magas bárszékeken az üvegfal előtt. A másik oldalán egy fószer (urban biciklivel, iphone-nal, nem szakadt csávó na) elkezdte verni a fszát:S de mire kirohantam és mobillal megpróbáltam lefényképezni, felpattant a bicajra és elhajtot gyorsan :D az ilyenek nem számítanak sokszor ellenállásra, és megijednek, ha valaki nem csak félrenéz hanem konfrontálódik velük.
2017. nov. 3. 20:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!