Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek azt, ha egy nő a szexuális zaklatásra durva agresszióval válaszol?
Két eset is történt velem, és több férfiismerősömnek ellentétes erről a véleménye.
Az egyiknél a mozgólépcsőn álltam miniszoknyában és harisnyában, mikor a mögöttem álló, félelmetesen rusnya fiatal "férfi" elkezdte simogatnia combom és benyúlt a lábam közé, én meg válaszul teljes erőből belekönyököltem az arcába, és mivel pont felért a mozgólépcső, elrohantam, pedig ordítozott utánam.
A másik esetnél pedig táncoltam házibuliban egy sráccal, aztán a falhoz nyomott és benyúlt a pólóm alá, próbáltam ellökni a kezét, kértem, hogy hagyja abba, de ellenállt, ezért felrántottam a térdem és pont tökön találtam, amitől azonnal elengedett, és elhordott mindenféle szemét k.urvának.
Egy társaságban előkerült ez a két eset, és a jelenlévő férfiak többsége elítélte, amiket csináltam, szerintük semmilyen férfi nem érdemel ilyen kaliberű dolgokért ilyen veszélyeztetést.
Nektek mi a véleményetek? Mit kéne akkor csinálni ilyen esetekben?
Jól tetted. Mit képzelnek az ilyen faxok? Főleg, amelyik kérésre sem hagyta abba.
Akik szerint ez nem elfogadható, akkor mit tennének, ha egy homár cigó benyúlna a lábuk közé? Azért a homár cigót írtam, hogy elképzeljék, mennyire kívánta a búsba a kérdezó az illetőket.
Jó kis unatkozós péntek esti kérdés.
Provokálás szempontjából elmegy, de lerí hogy kamu az egész.
"Nem a nők hibásak azért, ha meghurcolnak téged."
Technikai értelemben nem, bár vlsz sok nő osztaná azt a véleményt, hogy nőt még ilyen körülmények között sem szabad megütni. Szerintem az ilyen megkülönböztetés ellen pont, hogy nőknek kellene felszólalniuk, mert ha férfi teszi, akkor elütik a dolog élét azzal, hogy hát persze, még egy nőgyűlölő férfi. És akkor máris nem kell komolyan venni.
Jellemző hozzáállás, hogy ha ilyen történik, az persze kamu. :) Sajnálom, de nem az, pedig jobb lenne.
Kíváncsi voltam, hogy milyen a közvélekedés erről, és kész. Megtörtént esetek, örülök, hogy ennél durvább nem történt velem ilyen téren. Ennyi.
"A molesztált nők nagy része magának köszönheti az ilyesmit. A q r v ás öltözékükkel és viselkedésükkel."
Na ne mondd! Először is a megerőszakolásoknak a statisztikák alapján semmi köze az öltözékhez, másodszor semmilyen ruha nem jogosít fel arra, hogy erőszakoskodjon egy férfi egy nővel.
"Szerintem jol tetted te kis Connor McGregor"
Vagy inkább kis Sarah Connor. xD
Mert a nőket bármi feljogosítja, hogy hűzzák szexuálisan a férfiak agyát ?
Ja egyébként ha már ilyen állítást teszel, akkor mutass statisztikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!