Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek azt, ha egy nő a szexuális zaklatásra durva agresszióval válaszol?
Két eset is történt velem, és több férfiismerősömnek ellentétes erről a véleménye.
Az egyiknél a mozgólépcsőn álltam miniszoknyában és harisnyában, mikor a mögöttem álló, félelmetesen rusnya fiatal "férfi" elkezdte simogatnia combom és benyúlt a lábam közé, én meg válaszul teljes erőből belekönyököltem az arcába, és mivel pont felért a mozgólépcső, elrohantam, pedig ordítozott utánam.
A másik esetnél pedig táncoltam házibuliban egy sráccal, aztán a falhoz nyomott és benyúlt a pólóm alá, próbáltam ellökni a kezét, kértem, hogy hagyja abba, de ellenállt, ezért felrántottam a térdem és pont tökön találtam, amitől azonnal elengedett, és elhordott mindenféle szemét k.urvának.
Egy társaságban előkerült ez a két eset, és a jelenlévő férfiak többsége elítélte, amiket csináltam, szerintük semmilyen férfi nem érdemel ilyen kaliberű dolgokért ilyen veszélyeztetést.
Nektek mi a véleményetek? Mit kéne akkor csinálni ilyen esetekben?
Dehogy is, teljesen jól tetted.
Ha módodban áll, és nem vagy sokkos állapotban, akkor védd is meg magad! Ne hagyd!!!
22/N
Ha úgy nézel ki mint egy q r v a, ne lepődj meg ha úgy is kezelnek.
Amúgy szeretem az ilyen kamu kérdéseket 15 éve metrózom de még egyszer sem láttam hasonlót sem. Nem baj azért provokáljál...
Az első eset egyértelműen jogos volt. A második már érdekesebb. Mit csináltál a sráccal, amiből azt hihette, hogy megteheti? Mennyire mondtad határozottan, hogy hagyd abba? Mert hihette azt is, hogy csak kéreted magad.
De már látom lelki szemeimmel a véresszájú feminácik válaszait, hogy minimum ki kellett volna herélned a delikvenseket a helyszínen.
Nem kamu, és távolról sem nézek ki úgy, mint egy k.urva. Normális kapcsolatban élek, és senki nem kezel így. Az életem során a több ezerből ez a 2 ilyen férfi volt, szóval nem velem van a probléma.
Ennyire nem lehet felfogni, hogy ilyenek megtörténnek, attól, hogy ti nem látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!