Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek azt, ha egy nő a szexuális zaklatásra durva agresszióval válaszol?
Két eset is történt velem, és több férfiismerősömnek ellentétes erről a véleménye.
Az egyiknél a mozgólépcsőn álltam miniszoknyában és harisnyában, mikor a mögöttem álló, félelmetesen rusnya fiatal "férfi" elkezdte simogatnia combom és benyúlt a lábam közé, én meg válaszul teljes erőből belekönyököltem az arcába, és mivel pont felért a mozgólépcső, elrohantam, pedig ordítozott utánam.
A másik esetnél pedig táncoltam házibuliban egy sráccal, aztán a falhoz nyomott és benyúlt a pólóm alá, próbáltam ellökni a kezét, kértem, hogy hagyja abba, de ellenállt, ezért felrántottam a térdem és pont tökön találtam, amitől azonnal elengedett, és elhordott mindenféle szemét k.urvának.
Egy társaságban előkerült ez a két eset, és a jelenlévő férfiak többsége elítélte, amiket csináltam, szerintük semmilyen férfi nem érdemel ilyen kaliberű dolgokért ilyen veszélyeztetést.
Nektek mi a véleményetek? Mit kéne akkor csinálni ilyen esetekben?
# 23
Ez így van, de én nem értek ezzel egyet. Szerintem a nőknek is ugyanúgy vállalni kellene a felelősséget a tetteikért, és nekik sem szabad sem fogdosni, sem másképpen piszkálni másokat, főleg nem ismeretleneket. Nem értek azzal egyet, hogy a fizikai hátrány bástyaként működjön a nőknek.
Azt elítélem, aki szóbeli bántás miatt lekever egyet-kettőt egy nőnek, vagy idegből bánt egy nőt, de azt nem, aki önvédelemből teszi, mert fogdossák (amúgy ha egy férfit egy nő fogdos, még arra is lehetne asszociálni, hogy ki akarja rabolni), vagy épp ok nélkül megütik.
"Én meg biztos vagyok benne, hogy engem hurcoltak volna meg, hogy megütöttem egy védtelen nőt..."
Tehát semmilyen válasz nem lett volna jó, igaz?
Nem a nők hibásak azért, ha meghurcolnak téged. Nézd meg, pasik írták itt is, hogy hú, de szerencsés vagy, letapizott egy lány. Az ilyenek miatt van ez a megkülönböztetés.
Oké, azt adom, hogy egy 50 kilós lány nem fog megvárni a sarkon, és hazacipelni magához, de ez akkor sem mentség, hogy fogdosson. Tessék az ilyet szépen felpofozni.
Én csak az igazat írom. Ez egy provokatív kamu kérdés. Szerintem még csak nő sem vagy, nem hogy "áldozat" mert igazából ilyen nem is létezik.
A molesztált nők nagy része magának köszönheti az ilyesmit. A q r v ás öltözékükkel és viselkedésükkel. Ha hergelsz egy oroszlánt ne csodálkozz ha széttép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!