Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányban is van ilyen "ösztön"?
"Jó, akkor hogyan segítsen a kérdező?"
Nem tudom, nem én vagyok a kérdező, nem látok bele a fejébe.
"Egyértelműen provokatív volt a segítségkérésed, én a kérdező helyében nem is válaszoltam volna amúgy."
Nem provokatív volt, hanem ez a színtiszta igazság. Az én életemet most jelenleg ez tette tönkre, a szép felívelő boldog életemet.
Ha abban kértem volna segítséget, hogy hogyan találjak magamnak haverokat, mert esetleg magányos vagyok, akkor az nem lenne provokatív a te szemszögedből?
Szerintem nem provokatív. Ez egy probléma. A kérdező azt írja, segíteni tud és akar.
Vagy csak fiúknak?
Tudod, hol a probléma? Az önzésben.
Segíteni akarsz, mert neked az jó. Azt meg, hogy neki rosszabb lesz utánad, ki nem tojja le, nem?
Nekem is gyomorforgató ez a szép vagyok, okos, intelligens, empatikus és akkora bajom, hogy mindenki belém szerelmes... undorító. Főleg, hogy tudod, hogy megismétlődik és még mindig csinálod. Felelősséggel egymás iránt? A te felelősséged hol maradt, amikor 1x, majd 2x, majd 3x is megismételted ezt a "segítséget"?
Tanulj valami segítő szakmát, akkor legalább valami etikai elvhez tarthatod magad. Addig ez egy nagy büdös nulla. Első szabály: Ne árts! Akármit is csinálsz, fejezd be! Azzal meg végképp ne áltasd magad, hogy jót teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!