Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsik az igényeim? A következőket keresem egy lányban, nőben?
Pusztán pár tulajdonságot említenék, legyen törődő, türelmes, odaadó, gondoskodó, szerethető, megbízható, hűséges, intelligens, és szeressen.
Külsőre nincs ideálom.
Ennyi, és nem több.
Nagyja az szinte alap dolog lenne.
Nekem se mások az elvárásaim de sokan így is felakadnak a rostán.
Nekem akkor van barátom, ha szeretem. És ha szeretem, akkor törődő is vagyok, türelmes, odaadó, és hűséges is. Nem egyéb okból, csak szimplán, mert tényleg szeretem (na jó, meg egy kicsit elvből is vagyok hűséges). Szerethetőnek szerintem szerethető vagyok, és jellemzően senkinek, de a barátomnak főként nem szeretnék csalódást okozni, tehát remélhetőleg megbízhatónak is tartanak az emberek.
Mindent összefoglalva: nálam a felsoroltak lényegében maguktól értetődőek, ha együtt vagyok valakivel. Illetve intelligencia vagy van, vagy nincs.
Nem alap egyáltalán.
Én például iszonyat türelmetlen fajta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!