Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy vannak igényeim?
21 éves lány vagyok,egyetemre járok.Szép arcom van,jó alakom van,igaz,160 cm vagyok,ami lehet,hogy nagyon hátrány.
Sokat nevetek,viccesnek tartanak mások,sokat járok társaságba és még sem találom a páromat.Most biztos sokan fogják írni,hogy beképzelt vagyok stb,hogy így jellemzem magamat,de ez a gyakorikérdések,miért hazudnék,csak szeretném tudni az igazságot.Amilyen barátot szeretnék : legyen okos,vicces,szeressen engem,külsőleg nem kell egy adonisznak lennie,de azért adjon magára :)
Ez miért nagy igény ? a normális pasik miért foglaltak?
És a nagy kérdés: kezdeményezel is? Vagy csak várod a hódolókat?
Én anno 19 évesen 0 pasival a hátam mögött egy szép napon elhatároztam, hogy igenis ma megváltozik minden. Oda is mentem a buszon az első kiszemelt sráchoz... 4 hónap múlva pedig már együtt jártunk.
"úgy gondolom,hogy az a fiú dolga"
100 évvel ezelőtt még így volt, de akkor nem volt egyenjogúság.
Most a te kezedben van a döntés: kezdeményezhetsz - vagy meghalhatsz szűzen.
Vagy majd 40 éves korodban jössz rá, hogy mégis kezdeményezni fogsz, de akkor már a gyerekről lecsúsztál.
Tied a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!