Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy vannak igényeim?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,egyetemre járok.Szép arcom van,jó alakom van,igaz,160 cm vagyok,ami lehet,hogy nagyon hátrány.

Sokat nevetek,viccesnek tartanak mások,sokat járok társaságba és még sem találom a páromat.Most biztos sokan fogják írni,hogy beképzelt vagyok stb,hogy így jellemzem magamat,de ez a gyakorikérdések,miért hazudnék,csak szeretném tudni az igazságot.Amilyen barátot szeretnék : legyen okos,vicces,szeressen engem,külsőleg nem kell egy adonisznak lennie,de azért adjon magára :)

Ez miért nagy igény ? a normális pasik miért foglaltak?

2015. jan. 19. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
most mondanám, hogy ilyen vagyok, de valószínűleg én se lennék elég jó :/
2015. jan. 19. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Mondd, h nem ismerkedsz interneten!!
2015. jan. 19. 21:27
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

És a nagy kérdés: kezdeményezel is? Vagy csak várod a hódolókat?

Én anno 19 évesen 0 pasival a hátam mögött egy szép napon elhatároztam, hogy igenis ma megváltozik minden. Oda is mentem a buszon az első kiszemelt sráchoz... 4 hónap múlva pedig már együtt jártunk.

2015. jan. 19. 21:29
 4/13 anonim ***** válasza:
nem baj, ha vannak igényeid, de tényleg kezdeményezhetsz, ha van olyan pasi
2015. jan. 19. 21:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek teljesen alap igények. Mondhatni az elvárt minimum, egy normális kapcsolat alapfeltétele.
2015. jan. 19. 21:35
 6/13 A kérdező kommentje:
nem merek kezdeményezni,mert úgy gondolom,hogy az a fiú dolga :)
2015. jan. 19. 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, normálisnak tartom magam, átlagos, önbizalomhiányos, félénk, mindenféle lánynak esélyt adtam már, de mikor elhívtam őket, zömmel kapásból hárítottak. Ja és nem vagyok férfiszépség, de ronda sem.
2015. jan. 19. 21:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy szerintem nincs semmi baj a magasságoddal, az elvárásaid sem nagyok, de lehet, hogy pl. az átlagos srácokat nem veszed észre, vagy nem elég nőies a viselkedésed, nem sugárzod magadból azt, ami alapján a srácok meg akarnának téged hódítani.
2015. jan. 19. 21:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Jó, ennyi erővel meg a jó csajok foglaltak. És te nem vagy foglalt ezért jó csaj sem vagy? Nem gondolnám...
2015. jan. 19. 21:46
 10/13 anonim ***** válasza:

"úgy gondolom,hogy az a fiú dolga"

100 évvel ezelőtt még így volt, de akkor nem volt egyenjogúság.

Most a te kezedben van a döntés: kezdeményezhetsz - vagy meghalhatsz szűzen.

Vagy majd 40 éves korodban jössz rá, hogy mégis kezdeményezni fogsz, de akkor már a gyerekről lecsúsztál.

Tied a választás.

2015. jan. 20. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!