Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy vannak igényeim?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,egyetemre járok.Szép arcom van,jó alakom van,igaz,160 cm vagyok,ami lehet,hogy nagyon hátrány.

Sokat nevetek,viccesnek tartanak mások,sokat járok társaságba és még sem találom a páromat.Most biztos sokan fogják írni,hogy beképzelt vagyok stb,hogy így jellemzem magamat,de ez a gyakorikérdések,miért hazudnék,csak szeretném tudni az igazságot.Amilyen barátot szeretnék : legyen okos,vicces,szeressen engem,külsőleg nem kell egy adonisznak lennie,de azért adjon magára :)

Ez miért nagy igény ? a normális pasik miért foglaltak?

2015. jan. 19. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

"vannak igényeim"

Tisztázzunk valamit: neked nem JÁR egy férfi! Ilyen nincs!

Tenned kell érte, hogy legyen párod. Lehetnek igényeid - de NEKED kell cselekedned hozzá, hogy legyen is belőle valami.

A normálisak pedig azért foglaltak, mert erre más már nálad korábban rájött.

2015. jan. 20. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a válaszolókra, legalább a fele butaságokat beszél.

1. Ezek tök normális igények. Sőt, én ki tudnám még egészíteni jó pár dologgal.

2. A párválasztás nem húspiac. Nincs olyan, hogy elkelt, vagy én stoppoltam le hamarabb. Vagy hogy felmérjük, egy tízes skálán, ki mennyit ér, és eszerint találhat vagy nem találhat párt. A dolog ennél sokkal bonyolultabb. Emberi történetek, kapcsolódások vannak, rengeteg véletlenszerűséggel, nem rideg sémák és törvényszerűségek.

3. A "legyél nőiesebb" és hasonló tanácsokat én sosem tudtam értelmezni. Nem tudom, hogy pontosan mit jelent nőiesnek lenni, a hétköznapjaimat és a viselkedésemet soha nem az határozta meg, hogyan tudnék párt találni. Én nem jó nő, csak szimplán jó ember akartam lenni, és egy másik jó embert szerettem volna magam mellé.

4. A kezdeményezésben semmi bonyolult nincs. Egyszerűen csak beszélgess olyan emberekkel, aki szimpatikus. Ez lehet egy többé-kevésbé ismeretlen, de akár egy diáktárs vagy bárki. Ha nem is jöttök össze, legalább lesz egy normális társaságod.

5. A szerelmet nem lehet erőltetni. A boldog kapcsolatban élők zöme azt mondja, hogy nincs semmiféle titkuk vagy praktikájuk, egyszerűen nekik rohadt nagy szerencséjük volt. Sajna, ez nagyrészt a mázlin múlik: vagy beleakadsz egy olyan emberbe, akivel pont összeilletek, vagy nem. (Velem ez kétszer is előfordult, mind a kettőből egy élményekkel teli, szép párkapcsolat lett. Pedig valószínűleg nem vagyok különb nálad, csak így alakult.)

6. Ne félj az igényeidtől, tarts ki mellettük továbbra is. Ez egyfajta védelmet is jelent, hogy ne állj össze szar alakokkal. Hidd el, egy rossz párkapcsolat sokkal rosszabb, mint a semmilyen.

2015. jan. 20. 23:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"az a férfi dolga"

Hát ezen a mondaton beröhögök! Minden alkalommal!

100 éve... akkor a szülők választottak és nem a fiatalaok és főleg nem a lány. De meg is lett az eredménye...

Viszont nekem a pont a nagymamám mesélte egyszer a barátnőivel milyen praktikák vannak a nők részéről, ahhoz, hogy a fiút odavonzza... mert mindig nő választ férfit és nem a férfi a nőt! Amelyik nő várja a herceget... a herceg a királylányoknak dukál. Csak az a baj, hogy heregek nem fognak tornyot megmászni, hogy van-e benne királylány.

Ha csak várod a herceget, akkor ott is poroshodhatsz meg. A kis tornyodban a sárkányoddal együtt.

Egy leleményes királylány minimum felhívja a toronyra figyelmet, hogy "hééé herceg itt van ám valaki".

Nem kell rögtön úgy odamenni a pasihoz, hogy "randi?".

De az, hogy oda mész, hogy ha összeakadt a tekintetek rá mosolyogsz kedvesen, vagy megkérdezed tőle merre X, mennyi az idő? ezekkel nem vetetted oda magad és MEGETETED AZ ELSŐ LÉPÉST! És a szerencsétlen manus is tudni fogja, hogy ez lány biza nyitott felé.

Ez már több mint 100 éve trükk. A nők részéről! Mert amíg várod a lovagot addig 100 is elmehet melletted.

Szóval neked is tenned kell a boldogulásodért... és tudja ezt minden nagymama korú vénlány is.

2015. jan. 21. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!