Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy fiút sem? Nincsenek nagy igényeim pedig.17L
Figyelt kérdés
Igazán nincsenek nagy igényeim, bár teljesen más típusú srácok jönnek be, mint a mai ideál. Nekem például imponál, ha egy fiú képes beverni egy szöget a falba (csak példaként mondom),férfias,és nem azzal tölti a szabadidejét, hogy a haját zselézi. Barátilag nincs bajom velük, de magam mellé nem tudnám elképzelni őket. Kezdem azt észrevenni, hogy egyre ritkábbak az ilyen fiúk, inkább 20-25+-osok között vannak még ilyenek. Egy ilyen srácot ismertem eddig, de sajnos elköltözött, és elég messze lakunk egymástól.2014. júl. 3. 22:15
1/18 anonim válasza:
Nah, majd most kapsz egy jó pár kínálkozó privit, és válogathatsz kedvedre! :)
3/18 anonim válasza:
Én olyan férfias vagyok, hogy a péniszemmel verem be a szöget a falba.
4/18 anonim válasza:
Szerintem szöget beverni még a cicafiúk is tudnak, mondjuk egy favágás már necces, de az sem bonyolult.
5/18 anonim válasza:
Akkor minden bizonnyal ez a srác lesz a te eseted...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
6/18 anonim válasza:
Mert erőlteted,és ezért depizel.Rakd magad fejben rendbe azután vágj neki,mert addig jóra nem számíthatsz.
Sok kanos privit fogsz kapni.Tudod akikre te vágysz azok nem neten fognak ismerkedni,köztük én sem.
7/18 anonim válasza:
Nem a szöget, és nem a falba, de beverem. Az úgy még megfelel?
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a priviket, de többet nem kérek, nem ezért írtam ki :) Csak példaként írtam ki ezt a szögeset :D Nem depizek rá, elég pozitív személyiségem van, csak nem hiszem el, hogy mindenki talál magához valót, csak én nem.
2014. júl. 3. 22:25
9/18 anonim válasza:
Akkor majd fogsz kérdező depizni,főleg ha sokszor gondolsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!