Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más fiú is így van ezzel vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiú is így van ezzel vagy nekem vannak túl fura igényeim? Miért nem találok egy lányt sem, akihez igazán tudnék vonzódni, akiért úgy érezném érdemes küzdeni, miért annyira közömbösek nekem a lányok?

Figyelt kérdés
Ez most lehet furán fog hangzani, de nem az van, hogy külsőre vagyok válogatós, sőt külsőre úgy néz ki olyan sok lány bejön, hogy sokra haverok azt mondják ronda, de nekem tényleg cuki, aranyosak és el tudnék képzelni velük valamit, igen el tudnék csak, mert amint meghallom a a beszédüket vagy megismerem a személyiségüket, hirtelen teljesen kiábrádnulok belőlük és már teljsen közömbösek a számomra. Például év velején suli kezdéskor is új osztály egyből első nap kinézett magának egy lány, cuki, aranyos, picike lány, bejött külsőre, akkor még én is szemeztem, mosolygott is rám, de aztán idővel megláttam milyen kis álszent csaj, nekem folyton a szépet tette, de közben megtudtam, hogy milyen is valójában és már nem is érdekelt, persze ő még jobban tapadt rám, de én mindig letojtam és tényleg hiába volt jó teste, arca stb. nekem már nem kellett így. Az a baj, hogy folyton így járok, egy lányba sem tudok már beleszeretni sem legalább 3 éve. Egyszerűen ez van midnig, amíg nem ismerem őket, nem hallom a hangjukat szépek, vonzóak nekem, de aztán teljesen hidegen hagynak, nem érdekelnek már. Nem értem miért nincs olyan lány, aki igazán ügyes lenne, hogy elcsábítson, belézúgjak. Miért nincs olyan lány, aki bejönne nekem személyiségre?
2014. márc. 3. 20:07
 1/1 anonim ***** válasza:
a választ sem itt fogod megtalálni
2014. márc. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!