Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes küzdeni ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdeni ezért a pasiért? 25/N

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki 2-3 hónapja nagyon tetszik. Ezt én tudtára is adtam, egyik ismerősömmel beszélgetett rólam. Azt mondta neki, hogy én is nagyon tetszem neki, de ő most egy éjszakás kalandokat hajtja, mert csalódott, engem meg nem akar kihasználni. Szerintem ez egy rossz duma. Van neki egy laza barátnője, aki hozzá képest feltűnően sokkal rosszabbul néz ki, mint a pasi. Én nem azt akarom, hogy kihasználjon, én is csalódtam hatalmasat, mégsem a kalandokat keresem. Tegnap össze futottunk és elég bunkó voltam vele ez miatt és addig nem hagyott békén míg el nem mondom mi bajom. Elmondtam hogy rosszul esett ez a lekoptatós duma amit az ismerősömnek mondott, azt mondta, pedig ez az igazság, nem tud mit tenni, nagyon tetszem neki, de nem csak egy alkalmat lát bennem, de ő még nincs kész egy kapcsolatra. Én meg bolondulok érte.
2014. febr. 23. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a szerelemben sokszor kell tudni várni.
2014. febr. 23. 15:24
 2/13 anonim ***** válasza:

senkiért se érdemes küzdeni

a küzdés, mint koncepció idejétmúlt fogalom

2014. febr. 23. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Hisztis vagy és egoista.

Ha lerázott akkor azt normálisan tette.

Jobb lenne ha a szemedbe mondaná hogy nem tetszel neki?

De ez bőven lehet igaz is..

2014. febr. 23. 15:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Mondjad neki,hogy nem baj ha csak szex lesz,ha akkor is visszautasít akkor ott más gond van.
2014. febr. 23. 15:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem mondanék neki ilyet, mert nem vagyok az a típus, eleve nem is azt nézi ki belőlem, állítása szerint ezért vagyok "lerázva".
2014. febr. 23. 15:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus női logika... Ha egy pasi csak dugni akar, akkor neked az kell. Ha meg megkapod, akkor milyen szemét, hogy csak ennyit akar...
2014. febr. 23. 15:34
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Ne küzdj érte. Küzdjön meg érted ő és más pasi. Ne alázkodj meg! Amelyik vonat nem vesz fel, ne fuss utána.
2014. febr. 23. 15:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Egyik levélben azt írta valaki, hogy várjak, hátha még változik a dolog. De most én hónapokig vagy akár 1 évig is várjak rá? Tény, hogy nagyon nagyon tetszik, de azért mégis..
2014. febr. 23. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Van egy srác, nagyon kedves, hajt rám, kedvelem, de most ért véget nemrég a kapcsolatom.

Most nem akarok semmi komolyat, csak szex kell. Nem akarom őt kihasználni, tudom, hogy ő többnek gondolja a dolgot, ezért inkább hagyom is az egészet.

Olyannak kezdek, aki rendben van azzal, hogy én most csak szexet akarok. Ő nem az lenne, még ha azt is mondja.. Csak összetörném a szívét, azt pedig nem akarom.

Szóval van ilyen. Te csalódtál, nem a kalandokat keresed, mert nem vagy olyan. Ő viszont igen, és most mást sem akar csak dugni. Nem akar alkalmazkodni, nem akar megfelelni senkinek, csak dugni.

Jelenleg én is így vagyok ezzel.

23N

2014. febr. 23. 15:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nemrég egy fél éves kapcsolatból "szabadultam". Elötte 10 éves kapcsolatom volt. Mind a két esetben nagyot koppantam, így most én sem gondolkodom tartós kapcsolatban. Viszont nekem is áll a cerka. Kénytelen vagyok valahogy levezetni a feszültséget. Én is csak dugni akarok.
2014. febr. 23. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!