Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes küzdeni ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdeni ezért a pasiért? 25/N

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki 2-3 hónapja nagyon tetszik. Ezt én tudtára is adtam, egyik ismerősömmel beszélgetett rólam. Azt mondta neki, hogy én is nagyon tetszem neki, de ő most egy éjszakás kalandokat hajtja, mert csalódott, engem meg nem akar kihasználni. Szerintem ez egy rossz duma. Van neki egy laza barátnője, aki hozzá képest feltűnően sokkal rosszabbul néz ki, mint a pasi. Én nem azt akarom, hogy kihasználjon, én is csalódtam hatalmasat, mégsem a kalandokat keresem. Tegnap össze futottunk és elég bunkó voltam vele ez miatt és addig nem hagyott békén míg el nem mondom mi bajom. Elmondtam hogy rosszul esett ez a lekoptatós duma amit az ismerősömnek mondott, azt mondta, pedig ez az igazság, nem tud mit tenni, nagyon tetszem neki, de nem csak egy alkalmat lát bennem, de ő még nincs kész egy kapcsolatra. Én meg bolondulok érte.
2014. febr. 23. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne várj rá! Éld az életed, ismerkedj. Ha úgy kell lennie, úgyis összehoz benneteket a sors, csak talán kicsit később.
2014. febr. 23. 16:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Nehéz dolog úgy belekezdeni valamibe, hog már azt tervezgeted, hogy meg akarod változtatni. Perze értem én, tetszik meg minden, de belülről is...? Van benne valami ami a jelenlegi életét meghatározza és ez neked nem tetszik. Viszont megváltoztatni valakinek a gondolkozását elég nehéz, és lehet hogy rájönne arra, mennyivel jobb neki megállni egyetlen nő mellett, és hogy megbízhat benned és sose vernéd át.... de azt is gondold végig ,hogy ha ez így is lenne, az beletelne mondjuk még x hónapba, vagy jobb esetben hetekbe (nem tudom, nem ismerem mennyire határozott) ... de el tudnd azt viselni hogy előtted 30 nővel együtt volt és élvezte az életét amíg te utána epekedtél?

Elérhetetlennek tűnik és ez neked tetszik, küzdeni kell érte, és ez neked tetszik, de mi tetszik rajta még? A külseje? Vagy mennyi ideje ismered ahhoz, hogy azt mondhasd elég jól ismered belülről is, és képes lennél rá várni, kicsit megszeretni, amíg ő ki tudja hogy mennyire távolodik az egyéjszakás kapcsolatai során?

2014. febr. 23. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Én írtam azt, hogy várj rá. Csak ez az egyetlen módja, hogy megszerezd, szerintem. De közben próbálkozhatsz másokkal is.

A lényeg, nem úgy kapod meg, hogy rámászol, hanem ha taktikázol, és idő is kell ehhez.

Hogy rövid idő alatt elérd, hogy megváltozzon, azt nem hiszem, hogy lehetséges. De aki nálam okosabb, majd megmondja, ha mégis.

2014. febr. 23. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!