Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányban is van ilyen "ösztön"?
Figyelt kérdés
Mindig segíteni akarok embereknek, fiúkon, akik önbizalom hiányosak vagy szerencsétlenek. Tudom, hogy nem helyes mert ilyenkor belém esnek a fiúk meg azt hiszik, hogy azért segítek mert komolyan gondolom velük, pedig azért mert sajnálom őket és tudom, hogy azzal, hogy beszélgetünk én tudok segíteni.( nem szexualis beszélgetések, hanem lelki). Tudom magamról, hogy lelkileg stabil vagyok és olyan vagyok, hogy nyalogatom másnak a sebeit, aztán végül igyekezetemmel en bántom meg őket. Van erre megoldás? Hogyan segíthetnék, úgy embereken hogy ne szeressenek belém? Egyáltalán helyes az, hogy segíteni akarok?
Nem, nem vagy lelkileg stabil. Azért csinálod tudat alatt, hogy beléd essenek, és szereted a számtalan pozitív visszajelzést, hogy kellenél nekik. Ha valóban érdekelne a problémájuk, őszintén, akkor nem csinálnád ezt velük. Ez az igazság, a többi meg álszent rizsa.
2017. jún. 9. 11:07
2/43 anonim válasza:
Kezd úgy, hogy "kedvellek, de olyan ronda vagy mint a pap s.gge szüretkor"
2017. jún. 9. 11:09
3/43 anonim válasza:
Csak akkor segíts a másiknak, ha:
1. megkérnek rá téged
2. HITELES és KÖVETENDŐ PÉLDA vagy, tehát amit mondasz, azt 100%-ban úgyis gondolod, és te is aszerint cselekszel
Egyébként bennem ez így nincs meg, mert csak annak segítek, aki megkér rá, nem fogok önként és dalolva lelki szemetesláda lenni.
2017. jún. 9. 11:12
4/43 anonim válasza:
Ez nem normális, és nem gondolom, hogy ez gyakori ösztön lenne.
Meg kell értened, hogy csak azon segíthetsz, aki szeretné is.
A tolakodó, okoskodó "majd én megmentem önmagától" típust senki sem szereti és mindig nagy bonyodalom keletkezik belőle.
De majd megtanulod a saját károdon :(
2017. jún. 9. 11:14
5/43 anonim válasza:
Ha van egy konkrét pasi, aki ilyen önbizalomhiányos, de bejön neked, akkor ott nyugodtan bevetheted ezt az ösztönt, egyébként nem ajánlatos. Tulajdonképpen valahol játszol ezeknek a srácoknak az érzéseivel. Vélhetően csak a jó szándék munkálkodik benned, de ezzel nem segítesz, csak érzelmileg összezavarsz bizonyos pasikat, akik örülnek, ha egyáltalán szóba áll velük egy nő. Te meg elkezdesz velük lelkizni... persze, hogy gyorsan beléd szeretnek. Ne csináld, csak azzal, akitől akarsz is valamit és esetleg pont ilyen bátortalan természettel áldotta meg az ég.
2017. jún. 9. 11:15
6/43 A kérdező kommentje:
1# ez nem igaz egyáltalán. Szerintem magadból indulsz ki. Nem várok semmiféle visszacsatolást a külsőmre egyszerűen szeretek segíteni, ennek is lelki okai vannak. Nem vagyok állszent, sem magam sem mások szemébe ilyen ember vagyok.
2017. jún. 9. 11:16
7/43 anonim válasza:
Akkor miért teszed őket még jobban tönkre? Nyilvánvalóan nem segítség, ha belemászol az életükbe, meghülyíted őket, aztán közlöd, hogy nem akarsz tőlük semmit. És az elmondásod alapján ez már nem egyszer történt meg veled. Akkor mégis mitől érzed magad feljogosítva arra, hogy ezt újra és újra megtedd másokkal? Már megbocsáss, de mégis milyen ember képes erre? Jó? Te ezt nevezed jó embernek? Szánalmas, ez a valóság. Ha fáj, sajnálom. Attól még igaz.
2017. jún. 9. 11:17
8/43 anonim válasza:
Ez nem ösztön. Te szeretsz másokat meghallgatni, ilyen vagy. Abban igaza van az előttem válaszolónak, hogy csak annak segíts, aki megkér rá.
Férfiakkal különben is nehéz nőként barátkozni, pláne lelkizni. Ez nem rajtad múlik, de annyit szerintem tegyél meg, hogy az elején leszögezed, hogy szó se eshet szerelemről vagy szexről és ezt ha kell, többször is erősítsd meg. Van, aki sajnos annyira elhanyagolt lelkileg, hogy a legelső fiúba/lányba belezúgnak, aki meghallgatja. Másnak meg csak dugópajti kell és ezt is egy útnak gondolják.
2017. jún. 9. 11:17
9/43 A kérdező kommentje:
Jah természetesen azoknak aki mondja, hogy segítségre van szűksége, nem csak úgy oda megyek valakihez. Szerintem egyértelmű, hogy onnan tudom meg más baját ha elmondja
2017. jún. 9. 11:18
10/43 anonim válasza:
fúhh..hány ilyen lányt ismerek... nagyobb kárt okoztok a segítségetekkel... s ti szépen a pozitív visszajelzéseket learatjátok..ezek a srcácok dicsérnek, ajnároznak elárasztanak minden jóval ...te megy begyűjtöd.. hányok tőletek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!