Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányban is van ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányban is van ilyen "ösztön"?

Figyelt kérdés
Mindig segíteni akarok embereknek, fiúkon, akik önbizalom hiányosak vagy szerencsétlenek. Tudom, hogy nem helyes mert ilyenkor belém esnek a fiúk meg azt hiszik, hogy azért segítek mert komolyan gondolom velük, pedig azért mert sajnálom őket és tudom, hogy azzal, hogy beszélgetünk én tudok segíteni.( nem szexualis beszélgetések, hanem lelki). Tudom magamról, hogy lelkileg stabil vagyok és olyan vagyok, hogy nyalogatom másnak a sebeit, aztán végül igyekezetemmel en bántom meg őket. Van erre megoldás? Hogyan segíthetnék, úgy embereken hogy ne szeressenek belém? Egyáltalán helyes az, hogy segíteni akarok?
2017. jún. 9. 11:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Hát nézd, én szeretek másoknak segíteni, meg szeretem, ha másnak jó érzést okozok. De én kövér disznó vagyok, szóval nem esnek belém. Ha jól néznék ki, nem biztos, hogy ennyire segítőkész lennék.
2017. jún. 9. 11:52
 22/43 anonim ***** válasza:
Konkrétan hogy segítesz nekik? Írj már egy példát.
2017. jún. 9. 11:58
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi, ha egy csaj nem áll szóba ezekkel a szerencsétlen pasikkal akkor az a bajuk, hogy mit képzel a csaj magáról. Ha meg próbál kedves és segítőkész lenni meg az a baj, hogy de hát így meg belezúgnak az önbizalomhiányoa szerencsétlenségek. Kezdem úgy érezni, hogy itt senkinek semmi nem jó.

Alapjában felelősségel tartozunk mások iránt, de szerintem akkor olyanoknak próbálj segíteni, akiknek tényleg szüksége van rá. Vagy ha más nem menj el egy idősek otthonába, ott sokan szeretik, ha valaki bemegy és beszélget velük, elmondhatják a problémáikat. Az ilyen pasikat meg hagyd, soknak közülük olyan frusztrációi meg komplexusai vannak amihez szakember kéne már. Nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy beléd szeretnek. Annyira nincs közük a nőkhöz hogy amint egy kedves, jól kinéző szóba áll velük már megszállottak lesznek iránta. Ha meg segíteni szeretnél másoknak önkénteskedj vagy ha még fiatal vagy tanulj pszichológusnak.

2017. jún. 9. 11:59
 24/43 anonim ***** válasza:
Látom a lepontozás az megy, de hogy valaki segítséget nyújtson nekem, ááá... az már luxus.
2017. jún. 9. 12:27
 25/43 anonim ***** válasza:
Ha jól gondolom nincs párod....nos találj párt. Pasi melett meg másokkal beszélgetni nem túl szép dolog. Menj pszichológusnak. Ajánlom a Szexterápia cimü filmet, lényege a nő beleszeret a pszichológusába...
2017. jún. 9. 12:40
 26/43 A kérdező kommentje:
#20 a halálon nincs segítség a fájdalom csillapítasára viszont van gyógyír. Legfőképp elfogadni (ami nem csak a te feladatod hanem mindenkié) az élet termeszetes folyamatát. Ennél többet csak személyesen tudnék mondani, de mivel tanacsot kérni nem úgy kell, hogy közben azt figyeled, hogy másikba miként köss bele ezért ezek a szavak semmit nem jelentenek most sőt inkabb ellenszenves mitsem segítség.
2017. jún. 9. 12:41
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

Akkor írj privátot, mert egyébként így csak üres humbug az egész, és csak azt bizonyítod, hogy csak jár a szád, de ha már valaki itt segítséget kér, akkor megfutamodsz, tehát hárítasz és kifogások mögé bújsz " Ennél többet csak személyesen tudnék mondani"

Segíteni NEMCSAK személyesen lehet!!!

És nem általános hablaty szövegre vagyok kíváncsi. Okoskodni mindenki tud, köszi, abból nem kérek.

2017. jún. 9. 12:46
 28/43 anonim ***** válasza:
63%
#27 keress fel egy pszichológust inkább, ne itt oszd az észt szimpla rosszindulatból
2017. jún. 9. 12:56
 29/43 anonim ***** válasza:
10%
A makkjukat, tökeiket nyalogasd Cica, ne a sebeiket! 😊
2017. jún. 9. 13:02
 30/43 anonim ***** válasza:
21%

Nem osztom az észt. Az, hogy kíváncsi voltam, hogy a kérdező hogyan segít másokon, az miért baj?

Tudod, akiben annyira ott van a segítségadás a másik felé, az segít és nem kifogások mögé bújik, amikor azonnal ott terem egy megmérettetés.

2017. jún. 9. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!