Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavar ez a lanyban?
Egyet kell értsek a 4. válaszolóval.
Mondjuk én inkább azt a kifejezést használnám, hogy neki sokkal szélesebb a látóköre. Színes egyéniség, ha úgy tetszik.
Nekem szimpatikus lenne a csaj :-) Mivel a különféle zenei irányzatokkal kalpcsolatban én is hasonlóan vagyok. Alapvetően metálos vagyok, de imádom a swinget, a rezesbandákat (pl. katonazenekarok), a hardcore technot, de jöhet eurodance vagy klasszikusok is. Amúgy egy bizonyos zenei stílust csak azért nem kedvelsz, mert nem hallottál még belőle igazán jót.
A lakás enteriőrjéről meg annyit, hogy én informatikus vagyok, tehát nem vagyok egy maradi ember, de nekem is bejönnek a régi használati tárgyak, mechanikus karórát hordok, van néhány szép petróleumlámpám, stb.
Szerintem az embernek nyitottnak kell lenni ezekre a dolgokra, mert szórakoztatóbb az életed, ha több minden érdekel.
Másrészt, az emberek kezdik elfelejteni, hogy egy ép és tiszta bakelit lemez egy normális hifi rendszeren SOKKAL jobban szól, mint BÁRMILYEN digitális kódolás. Nincs az a lossless tömörítés, ami megközelítené. Annak idején létezett egy formátum az SACD (szuper audio cd) 96 KHz mintavételezéssel - egy normális lemezjátszóról szóló bakelit simán kenterbe veri hangminőségben még azt is. Nem véletlen, hogy a zenekarok megint elkezdtek gyártani "Vinyl Lp"-ket. Egy kiváló állapotú Technics lemezjátszóért a fél herémet odaadnám :-D
Utolso az h Te mit szeretsz engem nem segit ki, az iromanyod masodik felet meg konkretan nem is ertem.
Nem h at fog jonni valaha is ez a zene. Szamomra hallgathatatlan. Szerintem ha en mutatnek neked valami deep house zenet te is kikapvsoltatnad celem, ahogy en veled a metalt. A poszterek meg kiakasztottak, nem.ertem a lenyeguket. Foleg az ufos meg a wc-s.
Abban nyilvánul meg, hogy túl egyszerű vagy hozzá, ahogyan reagálsz ezekre a dolgokra. Mert te magad is leírtad, hogy nem érted a posztereit. És miért kell idegesnek lenni a pálcikától? Nem az a baj, hogy neked nem tetszik és nem tudsz úgy enni, hanem az, hogy ideges leszel tőle. Az meg, hogy milyen zenet szeret, ugyanolyan kategória, hogy milyen ételt szeret valaki. Ha pl. a kedvenc kajám a rántott hús sült krumplival, biztos gyakran eszem ilyet, mert szeretem. De ha minden nap ezt enném, megunnám. Másra is szükség van néha. És attól még, hogy ez a kedvencem, a többi kaja is lehet nagyon finom. A zenével ugyanígy vagyok. Miért ne tetszhetne többféle stílusú zenei irányzat?
Ismerek ilyen egyszerű gondolkodású embereket, mint te. Szemellenzősök, sok mindenben, nem lehet őket meggyőzni még észérvekkel sem. És minden bántó szándék nélkül és mert te kérdezted, az ilyen embernek, mint te, az érzelmi intelligenciája nem túl magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!