Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert zavar ez a lanyban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavar ez a lanyban?

Figyelt kérdés
A csaj eleg furi. Egyreszt szereti az a zenet amit en (house, techno), orult modjara tud bullizni, tancolni. Masreszt van egy beutese a regi zenek irant, pl. blues, funky, jazz. Tegnap voltam eloszor nala. A lakas eleg oldschool nehol, amit szinten nem ertek, mert pl a kanape tok modern, de a dohanyzo asztal retro stilusu. Van egy hatalmas modern tv-je, de van bakelitjatszoja is es bakelitjei is. Akkor pl van ahol a nappaliban van egy irrealisan nagy csillar, ami korul a plafonon tukor van, a korul meg valami nagyon retro padloburkolat. Van egy csomo oriasposztere kinyomtatva. Kerdezgettem mi micsoda. Pl. egy rolling stones koncertkep a 60-as evektol, valami neger csavo trombitaval, mohamed ali, egy szemcses regi stilusu kep egy cseszealjal es we are not alone felirat, meg ilyenek. Egy volt amit ne tudtam hova tenni. A wc folott van egy poszter egy rozsaszin wc-rol, valami japan felirattal. Es mikor nala voltam pont ez a regies hangulata kapta el. Ilyen zenet tett be, illegette magat, tancolt, wiskeyt ivott, en meg nem igazan tudom hova tenni ugy, hogy hetvegen meg scooterre ugralt. Nekem ez a stilus marhara nem jon at. Nagyon elevault. Akkor pl valami keleti kajat fozott es palcikat adott hozza. Igy is zavart a zene, es nem volt kedvem palcikaval szorakozni, mondtam, hogy kerek egy villat. Erre elkezdett masszirozni, hogy ne legyek feszult stb. De ezzel meg idegesebb lettem. Raadasul mikozben ment ez a zene, men Mikor eljottem csak neztem ki a fejembol, hogy mi a fene volt ez az egesz. Akkor most ki o?
2016. nov. 22. 03:07
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Leírom, hogy mire gondolnak a többiek: Arra gondolnak, hogy nem vagy elég intelligens (tehát hülyének gondolnak) az alapján amit írsz.
2016. nov. 22. 07:47
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy még a válaszokat se nagyon tudod értelmezni. :)) Neked valami egyszerűbb csaj kell szerintem.
2016. nov. 22. 08:22
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze. A csajnak van egyénisége, saját világlátása, te meg 12 egy tucat vagy, egy maradi (igen, Te) gondolkodásnóddal
2016. nov. 22. 08:30
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

Úristen kérdező, egyszerű vagy, mint a faék.

Mit nem lehet "érteni" a posztereken? Miért kell idegesnek lenni a pálcikától? Mi baj a bakelittel? Nekem is van néhány, sokkal jobb mint gépről nyomatni a zenét.

Azt meg végképp nem értem, mi a gond azzal, ha valaki többféle zenét hallgat, vagy hogy egyáltalán miért baj ez.. Nálunk a pasimmal hétvégente a hörgős, kecskeáldozós metál váltja egymást a 90-es évek kis langyi diszkóslágereivel. Emellett én még magamban hallgatok a 60-as évekbeli japán jazztől kezdve az igazi hőbörgős hip-hop-on keresztül mindent a klasszikusokig. Mi ezzel a baj? Szeretem a változatosságot, nem gondolom magam emiatt furának, szerintem az a fura, aki lecövekel egy stílus mellett, és kikéri magának, hogy más merészel többféle zenét kedvelni.

2016. nov. 22. 08:33
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Fú én meg imádnák egyszer egy ilyen nagy forma lánnyal találkozni:)
2016. nov. 22. 08:39
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező, sajnos nekem is azt kell mondanom, hogy egyszerű vagy, mint egy marék szárított molylepke.

"valami neger csavo trombitaval"

Ezen még mindig röhögök :D Te hallottál már Louis Armstrongról? :-)

2016. nov. 22. 09:00
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

"Masreszt van egy beutese a regi zenek irant, pl. blues, funky, jazz."

Hát tudod, azt még zenének lehetett nevezeni. Valószínűleg egy molykepkéével vetekszik a hallásod.

2016. nov. 22. 09:09
 18/52 anonim ***** válasza:
@16: Inkább Miles Davies lesz az.
2016. nov. 22. 09:15
 19/52 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy Davis?
2016. nov. 22. 09:22
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd meg ezt a lányt a nagyoknak. Te rendkívül ostoba vagy hozzá.
2016. nov. 22. 09:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!