Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavar ez a lanyban?
Úristen kérdező, egyszerű vagy, mint a faék.
Mit nem lehet "érteni" a posztereken? Miért kell idegesnek lenni a pálcikától? Mi baj a bakelittel? Nekem is van néhány, sokkal jobb mint gépről nyomatni a zenét.
Azt meg végképp nem értem, mi a gond azzal, ha valaki többféle zenét hallgat, vagy hogy egyáltalán miért baj ez.. Nálunk a pasimmal hétvégente a hörgős, kecskeáldozós metál váltja egymást a 90-es évek kis langyi diszkóslágereivel. Emellett én még magamban hallgatok a 60-as évekbeli japán jazztől kezdve az igazi hőbörgős hip-hop-on keresztül mindent a klasszikusokig. Mi ezzel a baj? Szeretem a változatosságot, nem gondolom magam emiatt furának, szerintem az a fura, aki lecövekel egy stílus mellett, és kikéri magának, hogy más merészel többféle zenét kedvelni.
Hát kérdező, sajnos nekem is azt kell mondanom, hogy egyszerű vagy, mint egy marék szárított molylepke.
"valami neger csavo trombitaval"
Ezen még mindig röhögök :D Te hallottál már Louis Armstrongról? :-)
"Masreszt van egy beutese a regi zenek irant, pl. blues, funky, jazz."
Hát tudod, azt még zenének lehetett nevezeni. Valószínűleg egy molykepkéével vetekszik a hallásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!