Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavar ez a lanyban?
90-es születésű vagyok, az előző oldalakon felsorolt művészekből csak egy részüknek ismerem a munkásságát. DE! A felsorolásból mindegyik nevet hallottam már, és tudom őket hova tenni, ha nem is pontosan, de legalább nagyjából tudom, hogy miről van szó.
Ezt hívják alapműveltségnek.
Természetesen tudsz ezek nélkül élni (sőt, anélkül is, hogy tudnád a második világháború dátumát és történéseit), de ez egy olyan dolog, amit azért "illik" tudni. Mert ha nem, az ciki. Nem is kicsit.
Egyébként meg, csak viszonyításképp: főleg metált és rockot hallgatok, gothos stílust képviselek a hétköznapokban. Emellett a barátnőimmel eljárok tuc-tuc diszkókba, mert szeretek táncolni is a tombolás mellett. Ja, és ha érzelmes kedvem van, akkor meg a disney slágereket nyálas musicalek váltják a lejátszóban.
Ettől még nem leszek beteg ember, csak olyan valaki, aki nem egy konkrét stílushoz, hanem a "jó" zenéhez ragaszkodik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!