Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi zavar titeket a legjobban egy lányban?
Mind belsőre, mind külsőre.
És mit néztek meg először egy lányon? Mi az ami külsőre, illetve belsőre a legfontosabb.
Az zavar, ha hülye. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam ezzel kapcsolatban. Külsőre ha kuszák vagy csúnyák a fogai, ez nagyon oda tudja b@szni az összképet.
Először az arcát,majd az alkatát,mellét, fenekét, lábát nézem meg. Fontos, hogy művelt legyen és jó humora.
Ennyi!
Belsőre: ha ribanc, meg ha hazudós.
Külsőre: ha rövid haja van. De ezt azért van h el tudom nézni :)
Ami zavar:
- ha igénytelen az öltözködése. Koszos, szakadt ruhákba van
- ha túl sok a sminkje, a hajlakkja de büdös izzadságszagú
- ha buta
- ha idétlenül vihog
- ha szófosása van
- ha bunkó
- ha nyávógos
- ha sértődékeny
Ami tetszik benne:
- ha önmagát adja. Nem tucat mint a többiek, hanem belevaló csaj.
-ha vicces
- ha értelmes
. ha mosolyog, vidám
- ha vagány
- ha megértő
- ha kedves
külsőre ami bejön
Mindegy milyen színű a szeme vagy haja, csak legyen kisugárzása.
- ne legyen anorexiás kinézetű, és olyan aki csakis a kilóival van elfoglalva. Röhej hogy sok csaj nyávog a súlya miatt pedig a legtöbben izgatóan szexisek, de ő nem hiszik el, és tovább fogynak 40 kilóra.
- legyen mit fogni rajta
- legyenek szépek a fogai. Nem baj ha kicsit ferde vagy kiáll, a lényeg hogy ne sárgák és ne lyukas legyen-
26/F
Engem az zavar, ha pusztán divatból, "menőzésből" vagy hogy másokat utánozzon, más lányokkal csókolózik csak úgy heccből, akár bulikon, bárhol.
Külsőre a legfontosabb az ápoltság és a szép, szelíd, barátságos mosoly.
Belsőre az érdeklődő természet, a bájos, nőies, finom lélek, ami a legfontosabb.
Ha egy fiút zavar bennem valami, akkor nem is jövök össze vele. Ne úgy kezdődjön az ismeretség, hogy majd megváltoztatsz az idők során.
Ha tetszem neked, akkor próbálj udvarolni. Ha nem tetszik a lábam, a csípőm, vagy a tulajdonságom, ne közeledj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!