Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Mi zavar titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mi zavar titeket a legjobban egy lányban?

Figyelt kérdés

Mind belsőre, mind külsőre.

És mit néztek meg először egy lányon? Mi az ami külsőre, illetve belsőre a legfontosabb.

2013. febr. 6. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Ezek idegesítőek Ha neoliberál érzelmű, vegetáriánus, aktív biciklista, utálja a hagyományokat, elítéli a csirkevágást, engem cseszeget, vérfeminista, "trendi" plázaqrva, nem természetes meg ha idétlen. Külsőre meg: fekete szemüveg (hypster vagy mi), szőke és fekete hajfesték egyidejű használata, biciklis ruhák, kilátszó bordák, semmi nőiesség, kockás sál.
2013. febr. 6. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:
külsőre ha túúlzottan kövér belsőre ha egy tipikus "ok cső" felgma kuva.először az arcát belsőre pedig hogy hogy viszonyul hozzám
2013. febr. 6. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Rendesek vagytok fiúk! Jól a földbe tiportátok a nőket.

Most felteszek egy kérdést rólatok.

2013. febr. 6. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, itt mindenki leírja, hogy utálja, ha k..vás, legyen ilyen, olyan, amolyan, de én még olyan sráccal nem találkoztam, aki ne a r...ncra mozdult volna rá először. Tök mindegy, hogy milyen a feje, és hogy milyen hülye, gombnyomásra tegye szét a lábát... Most akkor?...
2013. febr. 6. 22:21
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
14-es pont mint azok a csajok akiknek "a bunkó csávók nem kellenek, nem minden a kinézet blablabla" aztán hogy-hogynem összejönnek Tuskó Sanyával aki kb. ismer 30 szót és hobbika: vakarózás, fikázás, kocsmai triatlon meg a többi. Nem különbek a csajok sem.
2013. febr. 6. 22:25
 16/18 anonim ***** válasza:
A pénzéhsége.
2013. febr. 6. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Zavar belsőre? Semmi, mert nem tervezek senkivel tovább 1 éjszakánál. Külsőre? Ha ronda.... Mi az ami fontos? Szeressen szopni, és nyögjön hangosan. Külsőre, h legyen szép...

Nehéz elhinni, de volt idő, amikor én voltam a világ egyik legcukibb szerelmes sráca, de annyi nő baszott át, és annyival többet nyújt az 1 estés, h ez van...

2013. febr. 6. 22:38
 18/18 LeftBehind ***** válasza:
54%
Ha beképzelt,buta,nagy az orra és széllesebb,mint én.
2013. febr. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!